Dagens outfit

The green skirt

Jag såg denna kjol på Kenza och förälskade mig i den. Igår blev den min <3

Jacka: Bik Bok
Tröja: Gina tricot
Kjol: Gina tricot
Halsband: U
Skor: Kavat
Väska: Luis Vitton

image

image

image

image

image

image

13 Kommentarer

 1. Michelle

  Jag vet inte jag tycker att det är charmigt att hon är rätt dålig på stavning. Vem bryr sig liksom? Så duktig på att beskriva och skriva fina texter ändå! ??

 2. Johanna

  Ingenting med ditt inlägg att göra! Endast lite nyfiken 🙂 är era barn döpta? Eller kanske namngivelse eller liknande? Gillar er podd btw ?

 3. Malin

  Snygg kjol!
  Ammar du leo fortfarande och om inte när slutade du? Min är 9 mån o känns som det börjar bli läge, men svårt beslut känner jag.

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting