Molly 8 månader till 1 årTips

Testpanelen för Semper lider mot sitt slut

Månaden börja löpa mot sitt slut och även min medverkan i Sempers testpanel. Sen innan så består Mollys frukost av gröt så det har känts naturligt för mig att servera Sempers nya, goda men framförallt förbättrade gröt till Lollan. Jag tycker att det har varit intressant och givande att få vara en del av panelen. Genom att fått testa Sempers nya gröt har jag fått lära mig mer om vad den faktiskt innehåller. Att den är fri från palmolja är helt fantastiskt och på något sätt känns det bättre att gröten blivit tillsatt med grädde istället. Vem går inte hem på ”gräddig gröt”?

Jag skulle lätt kunna tänka mig att delta i fler testpaneler där jag känner att jag kan stå bakom varumärket i det jag tycker. Semper känns tryggt och något man kan lita på när man står där den där oorganiserade dagen utan någon lunch till barnet. Då känns det tryggt att gå in i matbutiken och köpa en Semper köttfärssås och spagetti. Jag hoppas även på att ha fått upp era ögon för den nylanserade gröten. Det är lite roligare förpackningar och känns lite kul när man står där och ska välja ut en smak. Molly har slutat med ersättning så just nu är vi inne i en period med att hitta en välling som funkar. Välling får hon fortfarande morgon och kväll, två gånger om dagen och det känns som en lagom nedtrappning. Vimedbarn har kommit ut med en artikel om just välling, välling som är älskad genom alla generationer och den kan ni läsa HÄR

Det vore himla kul om det är någon av mina läsare som har vunnit en BRIO gå-vagn full med gröt under månaden som gått. Har försökt tipsa om Sempers tävling både här och på instagram utan att det ska bli för tjatigt. Denna vecka är alltså sista chansen och det är två personer som blir de sista vinnarna. Det du behöver göra är att följa @semperbarnmat på instagram och fota/filma er grötstund. Hashtagga #starkavgröt och glöm inte bort att din profil måste vara öppen för att kunna tävla. Vill ni läsa reglera mer detaljerat så kan ni klicka HÄR för att komma till Sempers hemsida.

Stort tack för denna gång, Molly hälsar att gröten är den allra bästa frullen! =)

9 Kommentarer

 1. anna

  Har aldrig last eller kommenterat din blogg tidigare men jag maste saga att ni har en sa otroligt sot liten tjej 🙂 Vilket har och vilka ogon! Maste nog vara den finaste ”bloggbebisen” ever! Killarna kommer nog falla pladask for den dar tosen nar hon blir aldre 😉 Hugo far sta med gevaret, haha! Skot om dig!

 2. Lena

  Alltså, har sagt det flera gånger men måste bara skriva det igen- ni har världens sötaste lilla flicka! 🙂

 3. Hannah

  Hej jag såg tävlingen i din blogg och la upp en bild på instagram där min son oliwer hänger i en sån stång som man fäster i dörrposten ! Och vi vann med den bilden! 🙂 fick hem gåvagnen förra veckan och han älskar den verkligen 🙂
  Så tack för att du tipsade om tävlingen! 😉

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting