Tips

Testar den innovativa ansiktsbehandlingen synergi+

I annonssamarbete med Skin Nurse Uppsala

Idag tog fina Kerstin hand om mig. En god väns mamma som driver Skin Nurse Uppsala. I förra veckan beklagade jag mig över min försämrade hy över en lunch. Då berättade min vän om hennes mammas senaste djuprengörande behandling:

Synergi+

För mig har orenheter samlats som ett centrerat parti runt mun och haka. Liiite upp mot kinder och jag har inte kunnat hålla mig. Petat och klämt vilket är ett stort no, no vid oren hud. Har klämt så mycket att jag gett mig själv ärr vilket jag idag sörjer.

Före:

Vid förändrad hud jag har såklart tänkt. Hur ser min kost ut, hur ser mina levnadsvanor ut, dricker jag tillräckligt med vatten, sover jag, är jag stressad osv. Detta befinner jag mig i under detta nu så jag får fortsätta att fundera och testa. Efter denna djuprengöring hoppas jag att det ska ordna sig.

-Det var allra första gången som jag testade Synergi+!

& behandlingen skilde sig mycket från de ansiktsbehandlingar som jag har gjort tidigare. Inte en enda gång gjorde det ont, inte ens när Kerstin tog bort igentäpta porer. Hon använde inte heller sina egna händer en endaste gång- utan allt jobb med att rengöra gjordes utav den här utvecklade maskinen?

Synergi+ är en utvecklad och avancerad ansiktsbehandling för att rengöra ansiktet på djupet. Behandlingen hade fyra steg:

1: Del ett var uppdelad i tre tekniker. Först använde Kerstin en vakuumpump som spolade ned vätska i mina porer för att lösa upp/rengöra. Sedan var det enkelt att med samma lilla vakuumpump dra upp de smutsiga porerna.

Sista steget i steget ett var att återigen föra ned en vätska som ger näring och återfuktning i mina porer.

Man är ju van vid att det gör svinont när porer ska bort ?

2: ”Madonna-peeling”:

Mitt ansikte blev insmort med ett tjockt lager utav gel. Sedan använde Kerstin ett speciellt, vibrerande handtag och cirkulärt masserade mitt ansikte. Detta för att öka blodcirkulationen och hjälpa min hud att öka halten syre i blodet. Detta för att öka cellförnyelsen och ge mig en friskade hud.

Detta var skönt 

3: Nedslussning av ”Keep it bright”:

Tillbaka till vakuumpumpen som slussade ned en kräm som innehöll hyaluronsyra till mina porer. Allt för att främja till en bättre hud, ge mig en jämnare hy och motarbeta orenheterna.

4: ”All U Need Gel:

Vi avslutade behandlingen med att applicera ett gel som verkar uppstramande och återfuktande.

Denna behandling passar dig som har en oren hy, vill strama till huden, öka cellförnyelsen, minimera rynkor, öka blodcirkulationen, få ett ökat lyster, djuprengöra och minimera porer.

Efteråt kände jag mig REN

Jag och Kerstin har fortfarande en del att jobba på. Fick med mig specialtillverkade rengöringsprodukter som jag får fortsätta att kämpa med hemma. Om ett par dagar ska vi höras igen och utvärdera min känsla. Det känns redan bättre men har som sagt tyvärr gett mig själv tråkiga ärr.

Här skymtar man en del av min haka och ett av mina problemområden

Förutom just denna innovativa ansiktsbehandling erbjuder Kerstin och Skin Nurse Uppsala IPL laserborttagning som tar bort hår på hela kroppen, borttagning av pigment fläckar, borttagning av ytliga blodkärl och hon har även maskiner som kan hjälpa till att minska/ta bort ärr, bristningar efter exempelvis en graviditet.

-Om du uppger min kod PAULA15 får du 15% rabatt vid din första behandling – gäller ALLA behandlingar hon utför.
Boka gör du HÄR, uppge PAULA15 som notering när du bokar. 

Det unika med Skin Nurse Uppsala och Kerstin är att hon är oerhört flexibel och ställer gärna upp med att arbeta både kvällar och helger. Allt efter kundens behov. Jag och hon har som sagt lite kvar att jobba på och jag känner mig trygg i hennes kompetens och händer. Vill du kika in de olika behandlingarna, komma i kontakt med salongen kan du gå in på hemsidan HÄR. 

Processed with VSCO with ka3 preset

9 Kommentarer

 1. Hanna

  En undran i all vänlighet ??
  När du är iväg på skönhetsbehandling, tränar eller lunchar med en vän, får du ha Leonore på förskolan då?
  I de flesta kommuner får barnen endast vara på förskola när föräldrar arbetar, eller aktivt söker arbete, går på SFI eller är föräldralediga.
  Ni verkar ha det väldigt schysst på så vis.
  Vad har ni för regler och är det kommunalt eller något kooperativ el liknande?!
  ?

  1. Jessica

   Ett annonssamarbete är ju jobb även om det i lyxiga fall innefattar en skönhetsbehandling. Även att samla material till blogg och sociala medier är ju Paulas jobb även om det ibland är sådant som många andra gör på fritiden.
   Jag får ofta vara ute i skogen i mitt jobb, det är en del av mitt yrke även om det är något som många andra får göra när de är lediga. Det är liksom så livet är, olika yrken har olika fördelar. Så det ska inte vara några problem att Leonore är på förskolan även då paula utför de ”lyxigare” delarna av sitt yrke.
   Mvh en som jobbar på kommunal förskola

  2. Malin

   Det tillhör ju dock hennes jobb att göra saker för att få ihop material till kanalerna. Lyxigt jobb på så vis att hon inte är bunden av varken platser eller tider, om man nu föredrar det.

 2. Maria

  Jag ville gräva ner mig när jag läste ditt inlägg. Jag fick extrem acne vid 13 års ålder och har gått på mer mediciner än jag kan minnas. Idag tycker jag att jag är fin ändå. Jag har ändå cirka 10-12 finnar konstant i ansiktet och när jag är på semester får jag ännu fler som bölder av solkräm. Ärr pryder hela mina kinder och har testat mycket men de verkar vara för djupa och processerna är för långa och dyra. Att du pratar om din försämrade hy gör mig så illa till mods om jag skulle visa mig själv osminkad ?

  1. ErikaJ

   Jag förstår dig med akne och efter tre kurer med Roaccutan och antibiotika. Men akne är jobbigt för alla oavsett om man har en eller trettio finnar i fejset. Jag är glad att jag inte är influenser och måste visa mig på bild jämt inför alla.?

  1. Paula Rosas

   Jag ska testa laser, nu låter jag huden vila lite efter dagens behandling men jag och Kerstin hörs på fredag igen. Kanske bokar in redan till nästa vecka. Någon som vet om det gör ont? ?

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting