ReceptTips

Testar årets första mattrend- Tik tok wrapen!

Jag och Mikaela har testat årets första mattrend- Tik tok wrapen!

Snacka om smidig lunchmacka, detta skulle jag kategorisera som en optimal lunch för alla som har runt bröd och arbetar hemifrån precis som vi.

Förslag på topping till lunch:

Libabröd

Avokado

Hommus

Tomat

Halloumi

Gör såhär:

Steg ett: Gör ett snitt i brödet intill mitten

Steg två: Fyll varje fjärdedel med toppig

Steg tre: Vik

Steg fyra: Grilla eller stek wrapen

Steg fem: ÄT!

HUR fiffig wrap? Den här trenden tror jag är här för att stanna. Snacka om ett roligt sätt att äta rester på! Vad hade du fyllt din wrap med?

3 Kommentarer

  1. Jessica

    Vart kan jag köpa din gröna kofta? Har en snarlik i grått från hm men hittar ingen grön där. Har letat sedan du bar den i ett tidigare inlägg 😅 älskat grönt 😍

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting