Dagens fråga

Team Paula eller team Hugo?

 

Hugo, Hugo, Hugo… Han är så himla ivrig!

Igår fick vi hem våra vigselringar. Givetvis så rev vi upp förpackningarna och hade en ceremoni i köket. ”Tager du Viktor-Hugo Rosas till din blivande make?”. Men sen så tog han inte av sig ringen.

Paula: Hugo du kan ju inte använda ringen innan bröllopet?
Hugo: Jo jag är ju en gift man.
Paula: Fast inte än?
Hugo: …

Så nu går han alltså runt med ringen, är inte det jättefel? Hugo är också slarvig av sig så om han börjar använda den nu kommer den med största sannolikhet att komma bort!

-Så min fråga till er är om ni är team Paula eller team Hugo? Om ni är team Paula och tycker att ringarna snällt får vänta fram till september kan ni väl gå in på Hugos blogg och kommentera att han ska ta av sig den? För i detta nu är ringen på! Hugos blogg hittar ni HÄR

 

31 Kommentarer

 1. TeamP

  De som kommenterar för TeamH har delvis rätt. Män har endast förlovningsring i vanliga fall men det ni missar är att den ringen inte är en förlovningsring. Den köpte dem med avsikt att ha för vigseln och i och med att ringarna är nya och köpte för vigseln tycker jag man ska vänta till ceremonin för att göra det lite mer speciellt. Hade han haft dem när han förlovades med Paula hade det varit ok. Min åsikt iaf 🙂

 2. Mallan

  Neeej man får inte ha vigselring innan man är gift!! Eller får o får men det är ju inte riktigt samma sak den dag ni gifter er. Den är ingen vigselring ännu eg utan biir vid vigseln. Nu är det som att låtsas vara gift bara. Vem som helst kan köpa en vigselring o ha på sig mem den saknar rätta betydelsen innan man vigts in i äktenskapet.

 3. Victoria

  Haha , ni är ju FÖR goa !! ? När jag och min man förlovade oss för 10 år sen ( då va vi 19) då gick han ner på knä och vi båda hade varsin ring att ta på oss , dom var på tills vi gifte oss fyra år senare ? Så han har alltid haft samma ring … även på vigseln ,’men jag fick då en till ring ? Men det där är ju bara SÅ olika ! Eran kärlek är fin !

 4. Lina

  Asså det beror ju på om det är en kombinerad förlovningsring med vigselring eller inte. Min man skaffade sin ring ganska fort efter att vi förlovat oss så att han kunde gravera den med vårt förlovningsdatum. När vi sen gift sig oss så la han in vårt vigseldatum också. Men han har bara en ring. Kan tycka att det är svårt att säga vad traditionen är iom att alla gör olika men har han inte haft ring innan så ska han nog inte ha den förrän vigseln. Så team Paula!

 5. Emma

  Helt ok! Min fästman har haft sin ring på sig under hela förlovningen (1,5 år), om en månad gifter vi oss och då får han ta av sig den innan vigsel bara ??

 6. Emma

  Tycker det är ok! Min fästman har haft sin ring på sig under hela förlovningen (1,5 år), om en månad gifter vi oss och då får han ta av sig den innan vigsel bara ??

  1. Juveleraren

   Fast då är det en förlovningsring…

   Om mannen inte skall ha en specifik vigselring brukar man lämna in förlovningsringen 1 månad innan bröllopet, och polera den och även gravera in bröllopsdatumet.
   Det är alltså inte en vigselring innan vigseln om han haft den så länge.

 7. Maria

  Hej! Jag undrar om du vet var jag kan hitta ”struthållarna” som du hade på ett event för ett tag sedan? Glad midsommar!

 8. Elin

  Ringen ska av haha! Det är en speciell, magisk känsla när man gifter sig och får ta på sig ringen, låt han inte ta bort den speciella känslan innan bröllopet ?

Visa alla 31 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting