AllmäntTips

Tävling tillsammans med Modas.se

Melissa som stylade mig inför Blog Awards driver även en webshop: modas.se vid sidan om stylingen. På webshopen kan ni hitta kända varumärken som: Lars Wallin Jewelry, Snö of Sweden, Elena Gloria och Pour L’Amour m.m. Fantastiskt fina smycken! =)

Nu har ni möjligheten att vara med och tävla om ett presentkort på 500kr som ni kan utnyttja på webshopen: www.modas.se.

Tävlingen avslutas nu på söndag (den 29 september).
Lämna en motivering om varför just du skall vinna!

Lycka till! 🙂
41 Kommentarer

 1. Elin

  Jag har gått från en pojkflicka och med tiden blivit mer flickaktig. Nu har jag också fått en förkärlek till silvriga smycken och så vill jag ta hål i öronen. Då ett par fina örhängen skulle vara kul att införskaffa sig. Jag vill ta ett större steg mot den stil jag vill ha och blinga lite extra nu i höstmörkret. =)

  Tack för en fin blogg! 🙂

 2. Cigdem

  Tack för en bra blogg! Jag skulle vilja vinna för att jag känner att jag är värd det. Inte så lätt att få ihop tid och ekonomi för att handla till sig själv när man har barn 🙂

 3. johannachelsea

  jag skulle så gärna vilja vinna. Är i v 24 med mitt första barn och spyr som en galning med foglossning så det skriker om det. Sitter och tycker lite synd om mig själv som man faktiskt får när man är gravid 😉 håller tummarna att jag vinner och kan köpa något fint till mig själv som jag faktiskt förtjänar mitt i allt 🙂 men vinner jag inte kommer jag ändå känna mig som största vinnaren när plutten ligger i mina armar 🙂

 4. Diana R

  Jag skulle vilja vinna för att jag älskar smycken, det skulle vara kul att vinna så jag kan köpa nya smycken som piffar upp den mörka tiden nu 🙂

 5. ewa

  Jag vill supergärna vara med! Sitter mitt i tentaplugg, csn-stress och när dessutom mitt favoritarmband från just snö gick sönder så var inte livet roligt. Skulle verkligen vilja kunna löpa mig ett nytt! Många kramar

 6. Linnea lindström

  Oj jag kom in på en annan sida när jag tröck på länken med kläder, skulle vilja ha såna där underbara smycken med, så jag kan få ett helt nytt jag, innan jag gick ner i vikt så ville jag inte att folk skulle lägga märke till mig så jag var mer neutral men nu känner jag att kag vill komma ut ur mitt skal så smycken skulle passa perfekt!

 7. Linnea lindström

  Jag har beundrat dig från starten av din blogg, din glädje, ärlighet och viljestyrka har fått mig att verkligen följa dig, och för två månader sen blev jag så inspirerad av dina träningsinlägg att jag gjorde något som jag borde gjort för länge sen, jag gick och köpte ett gymkort! Jag har alltid varit överviktig och har kämpat hela livet mot det, så nu gymmar jag tre gånger i veckan och simmar 2.vägde 115 kg när jag började träna och nu kan jag stolt säga att jag har gått ner till 100 kg! Kan inte minnas sist jag vägde 100 kg! Tack Paula! Tack för att du försöker inspirera till att vara hälsosam, och tack för att du har en sån fin och ärlig blogg! Och tack för att du verkligen hjälpte mig, skulle aldrig ha tagit det där steget om det inte vore för dig, så nu skulle det vara roligt att vinna, eftersom alla kläder har helt plötsligt blivit större.

 8. sabina

  Jag vill vinna för min underbara mamma. Hon fyller år nästa vecka och hon älskar verkligen smycken från snö. Min mamma är världens bästa som alltid ställer upp och stöttar mig i allt. För allt hon har gjort för mig under alla mina år så vill jag ge henne en perfekt födelsedag. Hon skulle bli så glad för ett fint smycke.

 9. Paulina

  Jag skulle vilja vinna till min mamma, som tack present för allt hon gör för mig.. jag är 19 år och förlorade mitt jobb strax innan sommarn då dem gick i konkurs 🙁 jag har alltså inte kunnat betala mina räkningar själv utan det har mamma fått stå för nu och jag vet inte vad jag skulle göra utan hennes underbara hjälp. Så som lite hjälp på traven skulle jag bli glad att få detta till henne! 🙂 Tack för möjligheten Finaste Paula!

 10. Carolina

  Jag vill vinna SÅHÄÄÄÄR mycket, och ännu mer. Har noll pengar över till att unna mig något. Studerar mitt sjunde år på högskolan och får alltså inget bidrag eller lån alls från CSN längre. detta medför att även om jag arbetar extra sex nätter/månad (utöver heltid med studier) så får jag noll kronor över när hyra och räkningar är betalda. Så roligt ska jag ha det i 9 månader till innan jag tar min examen. Och nej, jag har ingen snäll karl som kan ge mig något snyggt då jag är singel 😛

 11. Lina

  Jag vill, jag vill, jag vill vinna!!! Jag behöver pimpa till mig lite med bling efter att ha varit bara mamma nu i 3, 5 månader! Jag älskar det men ser nu fram emot att planera in middag å bio med min sambo snart! Till vår första date efter bebis ankomst vill jag glänsa 😀

 12. anna

  Som nybliven småbarnsmamma så köper jag aldrig något till mig själv längre, bara till lilla skruttan. Men med lite fina smycken skulle mammagaderoben bli mycket roligare 🙂

 13. Maria

  Jag skulle vilja vinna så att jag kan köpa ett smycke (finns så många otroligt fina på hemsidan!) till min mamma. Hon har hjälpt mig mycket nu när jag flyttat till en annan stad för att studera, både som stöd och genom att köpa saker till mitt nya boende. Det skulle vara kul att ge tillbaka något till henne. Hon fyller år den 1 november, så ett fint smycke skulle bli en uppskattad present!

  Tack för en bra blogg! 🙂

 14. Prinsessan!

  Jag har blivit så beroende av att köpa smycken nuförtiden.. så just därför försvinner stora summor av mina pengar på det, vilket kan kännas jobbigt efteråt! Mamma fyller 50 år snart, så ifall jag skulle vinna nu.. skulle jag välja något riktigt fint åt henne!

 15. Emelie

  Min mamma fyller år nästa månad och jag vill köpa henne något extra fint! Dock kommer man inte så långt i pengaväg som student så därför hade det varit super att vinna presentkortet så jag kan köpa något fint som gör henne väldigt glad 🙂

 16. Martina

  Jag skulle gärna vilja vinna då jag är en fattig och otroligt stressad student som kämpar på för glatta livet. Jag har inte unnat mig själv något på väldigt lääänge och en massa fina smycken hade garanterat piggat upp! 🙂

 17. Lina

  Snö of Sweden är en utav det finaste smyckes märket jag vet. Jag har dock haft oturen att bara få bära ett halsband från Snö of Sweden en gång, och det fick jag av min dåvarande pojkvän. Det betydde mycket för mig då, men efter att han visat sina dåliga sidor och behandlat mig dåligt så symboliserar det halsbandet helt enkelt dåliga minnen för mig. Därför vill jag vinna detta presentkort, för att kunna köpa mig ett nytt smycke från Snö of Sweden och koppla det till att jag är är en ny och stark människa idag och få fina minnen från ett nytt smycke. Detta skulle med andra ord betyda väldigt mycket för mig att vinna för det psykiska och på ett sätt åt det psykiska då jag faktiskt visar smycket utåt!

 18. Michelle

  Jag hade så gärna velat vinna, just eftersom jag sällan unnar mig nya smycken! Så fort det finns lite pengar över så läggs det på kläder och smycken glöms ofta bort. Vilket är synd eftersom jag älskar detaljer!

 19. Bella

  Jag skulle så gärna vilja vinna. Mamma till en underbar 1,5 åring, dock köps det aldrig något till mig utan bara till henne (vad är roligare än barnkläder egentligen?). Så att få något till BARA mig skulle bli världens lyx :))

 20. Dina

  Hej! Jag brukar vanligtvis inte gå med i sådana tävlingar. Men anledningen till varför jag vill vinna detta är för att jag är en 19 årig tjej som är gravid, och följer mycket utav dina gravidveckor här på bloggen för att förbereda mig.

  Jag tog studenten med en gravidmage, och just nu är jag i 7 månaden. Det var mycket som snackades på studenten då andra föräldrar såg mig. Men dem ända som har stöttat mig är nog min familj. Jag struntar i vad dem andra tycker. Jag och min pojkvän är BÅDA lyckliga, och har fått en helt underbar tillökning hos oss. En prins eller prinsessa, det får vi se om två månader. Den 28 november är förlossningen beräknad.

  Självklart är ett utav det jag har offrat min framtid. Jag gick ut med perfekta betyg och hade tänkt att studera på Juristlinjen. Nu kan jag kan dock inte göra det på grund av att jag är med barn, men det gör mig lyckligare än någonsin. Problemet är dock bara att man inte får några pengar än Ungdomsgarantin ifrån Försäkrningskassan. Det räcker verkligen inte, och min pojkvän jobbar och sliter. Det är jobbigt och svårt. Jag vill att min bebis ska kunna ha det bästa livet någonsin.

 21. Caroline

  Jag brukar aldrig vara med på blogg-tävlingar men nu kunde jag inte låta bli. Jag skulle jäääättegärna vilja vinna denna tävling, då jag snart ska gifta mig, och vill ha ett par fina örhängen från Modas som jag länge suktat på.
  Älskar din blogg och din dotter är så otroligt söt! Så härlig!

  Många kramar 🙂

 22. Ellinor

  Jag hade jättegärna velat vinna. Jag ska gifta mig i november och behöver lite snygga accessoarer. Budgeten är både liten och tajt så hade varit väldigt roligt att få vinna något att ha som något nytt på bröllopet!

 23. Sandra

  Hej Paula! Jag hade så gärna velat vinna denna tävling. Kan inte minnas sist jag hade råd att unna mig eller någon annan något. Studerar och ekonomin krisar, vilket är grymt jobbigt. Håller tummarna 🙂

 24. marre

  För att jag flera gånger kikat in på sidan och älskat allt som finns utan att köpa pga. priserna. min farbrors dotter gifter sig snart och jag har smycken kvar innan jag är komplett! Så 500kr presentkort till världens finaste smycken är inte illa! 😀

 25. Caroline

  Detta är verkligen en bra tävling för mig som ÄLSKAR smycken! Jag skulle bli tokglad om jag vann och det skulle lyfta upp mitt humör i en rätt så trist vardag denna höst (bestående av typ bara sjuksköterskeplugg). Snälla Paula, välj mig 🙂

  Kram!

 26. Linnea

  Hej Paula, Jag ska inte skriva en kommentar om min jobbiga situation och jag vill inte vinna något bara för att det är synd om mig. Jag skulle vilja vinna presentkortet så jag kan unna mig något nu när höstmörkret börjar lägga sig över Sverige och kylan kommer tillbaka.

  Linnea

 27. Madeleine

  Åh, vilka gudomligt vackra smycken! Skulle inte säga nej till att vinna ett presentkort där. Jag är en fattig student förtillfället som läser till Undersköterska då min största önskan i livet är att hjälpa andra människor! När man studerar så lever man på studiebidrag och det är inte mycket man har råd med, skulle bli en tidig födelsedagspresent till mig själv om jag vann.

  Molly är btw världens sötaste:)

 28. Nancy

  Hej Paula!

  Det är inte ofta man unnar sig ett fint smycke då pengarna oftast går till mindre roliga utgifter. Därför vore det så kul att få möjligheten att välja ut ett smycke som en present till sig själv.

  Ps. Du är en otroligt vacker mamma.

 29. Jessica

  Jag vill gärna vinna detta presentkort för att jag inte har kunnat unna mig själv någonting på länge. När jag talade om att jag var gravid så blev jag av med jobbet och har därför fått prioritera mina inköp 🙂 den 16 april blev jag stolt mamma till en frisk och vacker liten dotter vid namn Sia Elise 🙂

 30. Neval

  Hej,
  Jag skulle gärna vilja vinna så jag kan köpa något fint till mig själv, jag har gått igenom ett otroligt svårt år och nu har jag tagit mig igenom det på bästa möljliga sätt, jag förtjänar att få skämma bort mig själv lite med fina smycken! Kram

 31. Linnea

  Jag skulle jätte gärna vinna för att dels så älskar jag smycken och har jämt på mig något sedan är snö mitt favoritmärke, men eftersom jag går andra året på gymnasiet så har jag inte råd att köpa så mycket smycken, och har därför inte så många att välja bland. Jag fyller även 17 imorgon och de här skulle vara den perfekta presenten! Jag gillar verkligen din blogg, jag har läst den sedan du börja blogga! Kram

 32. Emma

  Jag vill självklart vara med & tävla!

  Jag vill jätte gärna vinna det här presentkortet, om jag fick äran att vinna så skulle jag skicka efter ett fint smycke till min mamma. Hon är inte bara min mamma, utan också min bästa vän som alltid står bakom mig oavsett vad. Jag vill visa min uppskattning & kärlek till mamma. Att ge henne ett fint smycke. vore fantastiskt.

 33. Johanna

  Jag vill gärna vara med & tävla.

  Min mamma fyller snart 60 & vill överraska henne med ett armband från Snö.
  Detta för att hon har tagit så väl hand om min sjuka pappa som nyss fått cancer uppå alla andra sjukdomar. Hon finns alltid där vid hans sidan i vått & torrt & sätter honom i första hand alltid. Vill ”belöna” henne extra fint nu när hon sliter med att jobba heltid & därefter vårda min pappa på heltid. Mammsen är helt enkelt bäst 🙂

 34. Linn

  Min gammelmormor dog i natt, 99 år gammal. Även om det bara är en materiell sak så skulle jag bli väldigt glad för ett presentkort, speciellt nu när jag snart ska åka hem på begravning. Såg ett halsband med ett hjärta som jag gärna skulla vilja ha, som jag kan bära med mig och tänka på min gammelmormor som numera finns i himmelen..

 35. Fanny

  Åh jag vill vara med 😀

  Hade blivit hur glad som helst om jag vunnit. Hade liksom lyst upp i höstmörkret och jag hade helt enkelt blivit fruktansvärt glad, finns så mycket jag hade velat ha därifrån.

 36. Josefine

  Jag ska gifta mig till sommaren och har lite smått börjat planera. Klänningen är utvald och jag skulle gärna vilja ha ett par fina örhängen till, därför skulle jag vilja vinna ett presentkort på modas.se 🙂

 37. Camilla

  Jag skulle vinna eftersom jag är ensamstående mamma som studerar. Jag har aldrig råd att innan mig något eget, så skulle vilja kunna lyxa till det och köpa något till mig själv för en gångs skull. Alla pengarna som blir över för månaden läggs till nya kläder el sånt som behövs åt min son.

Visa alla 41 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting