Tävling om biljetter livepodd | Paula Uribe
paulas

Paula Uribe

Annons

Tävling om biljetter livepodd

Den 20e augusti klockan 15 på scandic. Liveepodd (svinnervös) men vill att ni ska komma. Det kommer bjudas på supersnack med huggson, tilltugg och alla får en goodiebag till ett värde av 1000 kr.

Det bästa? Att jag nu lottar ut 5 biljetter här nere i kommentarsfältet. Jag kommer välja ut 5 stycken som får varsin biljett.

Här kan man köpa sina biljett: https://loppi.se/livepodd/

P7041935

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulas

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Romin Rustom

  Jag skulle jättegärna vilja vinna biljetter till er live podd. Jag har följt er hur länge som helst. Det vore så häftigt att få vara med den 20 Augusti. Jag har följt Hugo jättteee länge och jag har följt dig Paula ända sen du blev ihop med Hugo. Jag tycker att ni är goals.

 2. Evelina Nilsson

  Jag vill såååå gärna gå. Ni är mina förebilder och jag ser så mycket upp till er. Det hade varit grymt kul att träffa er, få lyssna på livepodd och kanske hinna ta några ord med er.
  Fortsätt med det ni gör!

  Mvh, Evelina ❤️

 3. Daniela

  Åh jag vill gå!! 😍 Har själv tre barn och jag är 27 år, så tycker eran podd är guld att lyssna på!👏🏼😍 känner igen mig i så mycket!!

 4. Bella

  Gravid och väntar mitt andra barn, stressad, tar körkort, jobbar heltid och renoverar. Så har jag inte haft så mycket tid för nöje. En dröm för mig skulle vara att få komma på eran podd tillsammans med min sambo. Som en sista grej innan bebis nr 2 kommer. Har BF 16 September. Har läst din blogg sedan den startade och du inspirerar. Både du och Hugo!

  Skulle vara underbart kul att få komma på eran livepodd och få lite vuxentid, skratta och prata relation. Älskar era 5 frågor till varandra och tycker ni tar upp mycket viktiga ämnen. Alltid när jag lyssnat på eran podd, tar jag med mig era samtalsämnen till köksbordet

  I vilket fall all lycka till, till livepodden! Det kommer gå superbra! .

 5. Malin

  Nämen! Dunderkul med livepodd! Skulle vara jättekul att få komma och se er live, är en trogen lyssnare och tycker ni är grymma! 👌🏻

 6. Patricia

  Jag skulle vilja gå med min fästman, vi brukar skratta gott tillsammans till er underbara ödmjuka podd. Det skulle vara så himla mysigt att ordna barnvakt och få egentid med varandra. Jag tycker ni verkar vara helt fantastiska och öppna, ärliga människor.

 7. Nathalie S

  Jag har följt dig sen du började blogga. Vi fick våra första barn nästan samtidigt, sen har jag fått tre missfall innan jag nu äntligen är gravid igen. Du är en sån inspiration och visar en sådan ärlig och rak sida. Älskar att lyssna på er podd och har lyssnat på dessa några gånger då ni verkligen är så ärliga. Tack för att ni gör bästa podden 😊

 8. Hanna

  Åh! Jag skulle jättegärna vilja komma tillsammans med min pojkvän. Vi lyssnar alltid på eran podd tillsammans och skrattar, så mycket igenkänning haha. 🙂

  Jag skulle jättegärna få åka iväg dit med min pojkvän och bara ha kul, håller tummarna!

 9. Hanna

  Åh! Jag skulle jättegärna vilja komma tillsammans med min pojkvän. Vi lyssnar alltid på eran podd tillsammans och skrattar, så mycket igenkänning haha.

  Jag skulle jättegärna få åka iväg dit med min pojkvän och bara ha kul, håller tummarna!

 10. Nadine

  Åh det skulle vara så kul att få komma och lyssna på er live! Jag har följt er ända sedan Molly var liten, och ni är så stora förebilder för mig! En vän till mig har precis börjat följa er också, det skulle vara så kul att få ta med henne dit! 😍

 11. Nathalie

  Vore dröm att få komma. Lyssnar alltid på eran podd, och får alltid min glädje varje tisdag 😍 Längtar alltid tills nästa tisdag varje gång eran podd är slut!

 12. Matilda fransson

  Åh skulle bli så glad om jag fick överraska min syrra med en biljett till er livepodd!
  Snälla snälla snälla…

 13. Sara

  Snälla pick me pick me!!! Har aldrig och då menar jag aldrig vunnit någonting i hela mitt liv!!! Vill göra något roligt i sommar/ hälsingar från en morsa som behöver lite kul i livet:)

 14. Denies

  Det skulle vara så kul att äntligen få vinna något, och det här låter ju hur bra som helst.
  Få komma i våg från Västerås, ha egentid med en vän och sitta och lyssna på er. Toppen!

  Ps! Det kommer att gå jätte bra för er båda 🙂

 15. Maria

  Jag vill
  Jag vill
  Jag vill…… Så gärna vinna.
  18 årig kvinna med 25 års livserfarenhet (sug på den du 😉)
  Med två vuxna barn och redo för egentid med min man sen 26 år (yes vi träffades när jag var 17) så blev vi familjehem och småbarnsföräldrar igen. Igenkänningsfaktorn är stor i era bloggar. Har samma sjuka humor som Hugo, haha. Så vill så gärna vinna biljett till denna tillställning.
  Nu håller jag tummarna för mig.
  Kram Maria

 16. Sofia

  Jag är varken förälder och/eller i behov av egentid men jag behöver inspiration och det lyckas ni alltid med! Kanske kan er livepodd ge mig idéer till vad jag ska göra framöver som nyexaminerad arbetslös ung kvinna med hela livet framför sig!

 17. katarina

  Hej Paula!
  Jag och min syster har lääääänge varit följare av både din och Hugos blogg, det bästa med era bloggar förutom era roliga och intressanta inlägg är att följa er barns uppväxt och vilka fina unga föräldrar ni är! Skulle verkligen vara kul att få se er live och skratta samt ta del av era vardag på ett annat vis än via läs och skrift! därför Hopppas jag verkligen att det är vi som vinner biljetterna!

 18. Hanna

  Hej Paula!
  Är mamma till en 14 månaders här hemma, vi har nu haft semester/föräldraledigt o det börjar närma sig förskolestart o jobbstart för oss alla tre. Vore kul att ha nånting att se fram emot nu när allvaret i vardagspusslet börjar. Jag började följa din blogg när jag väntade min son och min man följer Hugo så det hade varit så kul att få gå o se er podda live 🙂

 19. Emma

  Jag har försökt lyssna på en massa poddar men inte riktigt fastnat för någon. Läser hellre bloggar eller böcker. Kanske kan eran bli en favorit hos mig och få mig över till poddsidan? 🙂

 20. Dian

  Heeej fina Paula!
  Jag har följt din blogg sedan 2012 och tack vare dig så har jag lärt mig ett och annat om uppfostran. Jag är gift tvåbarnsmamma med två helt fantastiska döttrar en på 3 år och en som är 1år och 8 månader. Nu har jag passerat en otrolig tuff och lång period där jag och maken övervägde skilsmässa. Men nu ger vi en sista chans med hela våra hjärtan. Så att få vinna och komma och lyssna på er kommer vara väldigt inspirerande. Jag kommer sitta där på första raden och bara ta in allt ni säger och kommer säkerligen gå hem med väldigt många tips och goda års.

 21. Malin

  Åh längtar så mycket efter eran live podd. Har följt Hugo enda sen han var yngre och när ni blev tillsammans började jag följa dig också. Veckans bästa när eran podd släpps 🙏🏼 Har tänk att gå med min bästa vän som också följer er. Hon fyller 25, så perfekt present 😍

 22. Matilda

  Lyssnar på er podd så fort den kommit ut, ibland flera gånger på samma! Ni kombinerar verkligen humor med tankar & tips. Jag älskar den! Jag är en tjej i 20 års ålder som precis som dig vill vara en ung mamma, så häftigt! Min bästa vän har vart på resande fot i över ett år och är nu hemma, varje gång ni publicerat ett ansnitt har vi pratat i telefon för att summera avsnittet, hon är på svensk mark till helgen och de vore så himla roligt om jag kunde överraska henne med att gå på er livepodd! Alla varma kramar!

 23. Josefin

  Jag vill väldigt gärna gå på det här. Älskar eran pod! Det var jag som vann Live it boxen Hugo valde att gömma uppe i himlen. Det var ingen lätt match att få ner den, jag höll på att dö på vägen ner. Skulle vara kul om man kunde vinna något av er igen men på ett lite säkrare sätt…haha.
  Ha en bra dag!

 24. Josephine Hammarstad

  Det där med podcast har jag alltid sagt att set inte riktigt vart min grej.
  Förens i sommar. Jag har följt både din och Hugos blogg under en tid,
  När det var dags att flyga till Frankrike i juni så sitter min sambo brevid mig och skrattar så högt så barnen vaknar och hela planet inklusive mig själv undrar vad i tusan han håller på med. Avsnitt pinsamheter!
  Jag fick lyssna och sen var jag hooked. Mycket av det ni säger och gör känner jag igen mig i och även min sambo.
  Vore kanon kul att få överraskas honom med att gå på livepodd inspelningen.
  I vilket fall som helst tack för att ni gör ett grymt jobb!

 25. Petra

  Åå :O
  Skulle verkligen vilja vinna 🙂 Skulle ta med min sambo och samtidigt passa på att ha en egentids-kväll utan barnen för ett par timmar även fast det är Söndag haha!

 26. Linnette Bilow

  JA! Soooom jag hoppats på att ni ska ha livepodd! Har tre tuffa månader bakom mig då jag gått igenom en skiljsmässa efter 6 år ihop med min första stora kärlek. Det hade varit så härligt att få skratta lite igen och se mina två favoritpoddare/bloggare live. Håller alla tummar och tår <3

 27. Mari

  Att få se Paula och Hugo livepodda
  Utan att själv behöva rodda
  fram en egen biljett
  Vore ju riktigt fett!
  Att få skratta så att tårarna rinner
  om jag nu vinner!

 28. Kim

  Gud vad roligt! Ni är så inspirerande och varje tisdag är en höjdpunkt på veckan för mig! =) Det hade varit SÅ kul att få ha någonting inplanerat (förutom en igångsättning pga. jag gått över tiden) nu i augusti 😀
  Perfekt att starta min mammaledighet(som jag har skräckblandad förtjusning inför) med inspiration från er <3

 29. Emma

  Bästa tävlingen! 😊 Podden är så himla härlig och ni delar med er av era tankar på ett fint sätt. Älskar igenkänningsfaktorn i er relation, det är så skönt att höra att man inte är ensam om alla tjafs och hur man fungerar i en relation. Podden bjuder alltid på skratt 😄 Kul även för er att göra podden live så ni får se reaktionen från oss lyssnare ”på riktigt”!

 30. Eva

  Har aldrig lyssnat på er podd men hört mycket gott om den från 2 av mina närmsta vänner som brukar lyssna tillsammans i bilen på er! Har aldrig läst din blogg heller förens nu ikväll så skulle jag ta mig tid att göra det och ramlade in på det här inlägget! Ser det som ett tecken på att jag ska börja lyssna på din podd iaf! Vore skoj att få komma ut lite och se vad du är för en prick! (har en 2,5 åring och en 3,5 veckors bebis Just nu så har inte så mycket tid till ”egentid”) ha det bäst!

 31. Fanny

  Såhär 3 veckor innan jag ska föda mitt första barn så skulle det vara väldigt mysigt att ta med min sambo och lyssna på er podd som vi så mycket tycker om dels för ert ärliga sätt att prata på men också för att ni tar upp en hel del saker kring just ert liv som småbarnsföräldrar vilket inspirerar!

 32. Sabrine Mbarki

  Gud va kul med livepodd. Har följt era poddar slaviskt och vill gärna gå men det är lite tajt i kassan nu när man är föräldrarledig till en liten ettåring 😍 Så skulle va kul att vinna biljetten + att jag skulle behöva lite egentid och detta är ju bästa ursäkten! 😄

 33. Ida

  Så kul, jag är gärna med och tävlar! Skulle vara härligt roligt att få träffa er och lyssna på er live! Jag brukar lyssna på er i högtalarna så min sambo också hör och kan ta sig några funderare då igenkänningsfaktorn är hög. Jag håller med Paula och han med Hugo så ibland skrattar vi bara åt att ni gnabbas åt precis samma saker som vi! Svinnervös eller inte, det kommer gå jätte bra, Lycka till !

 34. Katja

  Åh, skulle vara sååå kul att få gå och lyssna på er med min bästa kompis! Vi båda älskar eran podd och skulle älska att få komma och lyssna på er live!!

 35. johanna

  Hej,

  När jag skulle köpa biljetter stod det att sista anmälningsdagen var 8/8, är det försent nu eller går det att boka igen?
  Skulle jätte gärna vilja gå med min kompis 🙂

 36. mina

  Detta skulle varit drömmen!

  Då min man äääälskar att lyssna på poddar men har av nån anledning inte lyssnat på eran så skulle det varit så roligt om vi vann biljetterna så han förstår ”vrf jag skrattar som en dåre” och kanske lyckas få han att lyssna tsm med mig 😂
  Håller alla tummar och tår!

 37. Jessicaaa

  Åh det har varit så kul att vinna en biljett! Jag fyller år den 19/8 så hade gärna viljat fira min födelsedag tillsammans med en väninna genom att gå och lyssna på er 🙂

 38. Rebecca

  Hej Paula!
  Jag skulle vilja komma på er livesändning. Tycker det är så otroligt kul och lärorikt att få lyssna på hur personer som lever ungefär liknande liv som mig själv tänker kring, hus, ekonomi, barnuppfostran och relationen. Tycker ni är så modiga som vågar vara så öppna om erat liv. Många saker ni pratar om i bla podden pratar inte många ens om med sina närmsta vänner. Tummen upp för er!

 39. Iris

  Alltså detta skulle vara såå kul! Följer era bloggar dagligen o lyssnat på eran podd ! Att höra er live skulle verkligen göra mig såå glad

 40. Jeannine Jansson

  Det vore en perfekt start på höstterminen efter ett långt sommarlov tillsammans med mina tre knoddar. Jag är mer trött nu än innan jag gick på semester, haha! Baksidan med att arbeta som lärare och underhålla sina energiska barn alla dessa veckor.

 41. Malin

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna två biljetter till mig och min pojkvän, vi brukar lyssna på eran podd tillsammans och vi gillar den båda två! 😀 =) Keep up the good work!

 42. Madeleine

  Skulle vara superkul att komma och lyssna på er men med en nyfödd liten tjej blir det lite svårt😞 Hoppas ni kör fler gånger!💕

 43. Madde

  Jag skulle verkligen vilja vinna dessa biljetter så jag kan få komma bort en stund. Håller för tillfället på att säga upp kontakten med min pappa efter många jobbiga år. Att få se er love podda hade betytt allt för mig och jag skulle gärna ta med min sambo som alltid finns där för mig i vått och torrt. Jag hoppas vi ses

 44. Amanda

  ÅH vad kul det skulle vara att få gå tillsammans med min bästa tjejkompis! Vi båda lyssnar på eran podd och tycker ni verkar vara två härliga personer!! 🙂

 45. Anna

  Ååå tänk vad kul att få komma och lyssna på er! Jag har följt dej länge och vi fick våra minsta döttrar med 3 dagars mellanrum du och jag (4 dec) 💗💗 Hoppas på tur och att vi kanske ses där ✊🏻 Stor Kram!!

 46. Michaela Andersson

  Ser så mycket fram emot er livepodd! Jag har följt både dig och Hugo sedan tiden innan ni blev gravida med Molly och gör det än idag. Ni båda är stora inspirationer för mig, och ni får mig att längta till att bilda min egna lilla familj. Skulle vara så roligt att få vinna en biljett till er podd 🙂 KRAM!!

 47. Jessica

  Åh hade varit superroligt att få komma och se och lyssna på er!! Jag är föräldraledig med en superbusig kille på 18-månader och skulle verkligen behöva en pause – göra nått annat och få skratta lite ❤️❤️

 48. Linda Andersson

  Bästa ni två! Jag älskar er podd och ni får mig alltid att skratta. Alla går igenom tuffa tider och just nu gör Ni två att min tuffa tid blir så mycket lättare!!❤❤

 49. Petra

  Jag vinner så gärna en! Har försökt hitta någon kompis som är intresserad av att följa med innan jag velat/vågat köpa en (har tyvärr inte lyckats hittills😕) Om jag däremot skulle vinna en skulle jag ju definitivt ta chansen att komma och lyssna på det härliga snack😄

 50. Elin T

  Hej Paula och Hugo!

  Jag skulle verkligen vilja få chansen att gå på er livepodd då jag följt Hugo på sociala medier och skrattat SÅ mycket sedan typ 2010(?) om det kan stämma, och er båda sedan ni blev ett par!😊 Lyssnar på det färska podd-avsnittet direkt på morgonen via Acast när det släppts på vägen till jobbet, vilket oftast blir på tunnelbanan, och då brukar jag om plats finns ställa mig med ansiktet in mot dörrarna på den andra sidan mot där jag gick på, BARA för att jag alltid fnissar så mkt när jag lyssnar – vilket iof inte skulle behöva vara pinsamt men så känner jag väl där och då. Jag blir glad av er! Jag är 24 år, singel och har inga barn men trots det så upplever jag på vissa punkter ändå en hög igenkänning, och i vissa ämnen snapar jag upp och lär mig någonting för framtiden och det känns kul att ni förmedlar ett lustfyllt och roligt liv med barn för många gånger känns det som att man utåt sett (vad man växt upp med och vad man formats i för inställning) att ens egna hela liv på något sätt skulle vara över. Men så behöver det alltså inte bli. När ni diskuterar om exempelvis barnuppfostran så poppar det ju dessutom upp en möjlighet för oss utan barn att tänka på vår egen barndom, och vad man själv anser som viktigt och vart man står… när tänker man annars på sådant???! Aldrig skulle jag säga.
  Paula en kul grej; Du, jag och min tvillingsyrra delar födelsedag den 19 juli 🎉 🦀🐝

  Kram till er!

 51. Ebba Liljedahl

  Ååh! Hade vart såå kul att komma och kolla på er och få lite egentid från mina underbara men dock så krävande barn. Även få höra mer om crossfit då jag är sugen på att testa men vågar inte riktigt ta steget..

 52. Nicolina

  Åh jag skulle jättegärna vinna biljetter till eran livepodd dels för att ni är så varma och härliga personer men också för att jag skulle behövs något kul i vardagen efter en hel semester med sjukdom. Håller tummarna!

 53. Mollie

  Åhh va kul med livepood!!
  Har följt båda er sen graviditeten med molly, lyssnar på podden varje vecka har till och med fått sambon att lyssna ! Han tycker din röst är så harmonisk:)
  Skulle vara riktigt kul att få gå och se er podda live 🙂 ha en grym dag och helg ! Kram Mollie

 54. Tove

  Åh vad roligt!
  Detta event hade varit perfekt som ”egentid”, till denna trötta mamma som behöver få komma iväg och roa sig själv.

 55. Frida

  Jag vill gärna komma och titta/lyssna på livepodden. ÄLSKAR er podd. Ibland spolar jag tillbaka till de roliga delarna och lyssnar om igen. Lika roligt varje gång! Jag känner igen mig och min man i er relation. As kul, fortsätt på samma spår! 🙂

 56. Alyson

  Vad kul det skulle vara att vinna en biljett för att åka och se/lyssna på er livepodd! Får hålla tummarna 🙂

 57. Anna Sabina

  Hej Paula! Åh vad jag så gärna skulle vilja vinna en biljett, ta med min bästa vän som jag inte hunnit umgåtts med på länge då jag nyligen fått en liten bebis <3 Vill unna henne denna biljett och sen köpa en egen till mig själv. Vi älskar era poddar och tycker ni är helgrymma, så det vore så extremt kul att se er live! Stor Kraaam <3

 58. Anna

  Hej fina Paula!

  Älskar er podd och höjdpunkten varje tisdagsmorgon är att ett nytt avsnitt släpps som man kan njuta av på vägen till jobbet! 👏🏻
  Skulle vara underbart att vinna biljetter och få lyssna och träffa er live. 😍

  Sist vill jag säga att jag tycker att ni är en sån himla fin familj, och du Paula är helt galet vacker!

  Ha en fin helg! 😘

  /Anna

 59. Fanny

  Åh så kul! Jag skulle så gärna ta med min sambo. Vi är gravida med andra barnet och har ganska fullt upp för tillfället. När er podd kommer ut tycker han alltid att jag är så tråkig på kvällen som inte vill gosa utan lyssna. Det slutar alltid med att vi ligger och garvar och sen diskuterar vidare i timmar tack vare er! ❤

 60. Sofia

  Hej Paula,
  Har följt din och Hugos blogg länge, och eran podd enda sen den startades. Skulle vara superkul att komma till eran livepodd med en vän eller ensam, spelar ingen roll alls! Vill gärna träffa er också, skulle vara superkul då jag verkligen ser upp till er !!

 61. Linda

  Det skulle vara DRÖMMEN att få vinna en biljett till er live-podd!! Dels för att jag är en student och har då en begränsad ekonomi men för att jag seriöst LÄNGTAR till varje tisdag morgon för att få lyssna på ert nästa poddavsnitt. Jag skulle älska att få se er live och vill därför så gärna vinna! Jag håller hårt i tummarna ♥️♥️

 62. Semya

  Åh skulle vara härligt att få komma! Är tandläkarstudent med 2 barn, så detta skulle vara bästa tillfället för lite egen tid

 63. Esra

  Höst terminen börjar den 28 å jag skulle jätte gärna vilja träffas med er. Det kommer inte bli julklapps prisent men varför inte skolstarts kick.

 64. Linnea

  Hej Paula! Jag lyssnar på eran podd och jag bara älskar den! Sist så satt jag och typ grät för att jag skrattade så mycket i bilen!! Haha.
  Ni är bäst! Skulle vara så kul att få en biljett 🙏

 65. Linn

  Jag kommer själv befinna mig på min egna bröllopsresa den 20 augusti. Men jag skulle jättegärna vilja vinna två biljetter till mina fantastiska väninnor som har ställt upp och stöttat mig så mycket inför den stora dagen nu på lördag!. Vet att båda läser båda era bloggar och att dom skulle bli så glada! Kram Linn

 66. Gabriella - gravid med första bebben

  Åh, jag är gärna med i utlottningen! Skulle vara så himla kul att komma och lyssna på er live och kanske få chansen att hälsa i person. Blir så himla inspirerad av er inför den nya delen av livet som snart kommer med bebis för mig och mannen. 🙂
  Kram!

 67. Mallan

  Jag vill så gärna vinna en biljett!! Lyssnar alltid på er podd varje vecka. Har sj två barn en snart 13 och en på 3. Vill komma på live podden för att få komma iväg o göra nåt kul på egen hand och vad bättre än att få vara med o lyssna på er live podd. Skulle vara helt fantastiskt.

 68. Enisa

  Åh skulle jättegärna vilja komma och lyssna på er live! Ni inspirerar oss småbarnsfamiljer och man känner igen sig så mycket i ert snack. Ni kommer med så bra råd. Håller tummar och tår för att vinna en biljett! Det skulle göra mig så glad ❤️

 69. Rebecca

  20/8 är min 20-årsdag och för mig skulle detta vara den bästa presenten! Följt er väldigt länge och ni verkar jätte härliga😍😍 hoppas vi ses denna söndag!

 70. Isabelle

  Jag vill så himla himla gärna komma på er live podd! Har följt både dig och Hugo sedan länge och tycker ni är helt underbara! Jag är på samma stadie i livet just nu där vardagslivet ska pusslas ihop med småbarn och allt där till och tycker det skulle vara helt underbart att få komma iväg en em!
  Kram

 71. Frida

  Jag skulle så gärna vilja vinna biljett till er live-podd och överraska min syster med! Det skulle vara så kul att få se dig och Hugo som vi följt på sociala medier i flera år, och som vi fullkomligt älskar, och samtidigt få umgås och skapa oförglömliga minnen med min storasyster!
  Vi älskar det ni gör på sociala medier och ger oss ”vanliga Svensson” en rättvis bild av livet!
  Hoppas vi ses den 20de! 😉

 72. Mikaela Rengifo

  Hej! Har följt er båda väldigt länge, jag älskar verkligen allt ni gör. Ni är heeelt underbara bådatvå!! Har väldigt länge velat bara stöta på er eller vad som helst för att se er i verkligheten men aldrig fått chansen. Därför skulle jag gärna vilja vinna biljett till er livepodd för att jag verkligen vill se er samt att jag älskar er podd!! Håller även på med träning och tar verkligen in era tips med mera, ni är underbara <3

 73. Linnéa

  Fasen vad kul! Jag vill jättegärna komma! Får jag inte det kommer jag bli lika besviken som en bebis som får ersättning när den tror att den ska få bröstmjölk. Eller som en av Hugos kompisar som tror sig ska få se dig sola topless efter bröstoperationen men inser att du bara solar topless med familjen. Skämt åsido, det vore sjukt kul att vinna en av biljetterna och att få se din och Hugos dynamik och jargong live. 🙂 kram /Linnéa

 74. Angelica Ridderström

  Efter en sommar med mkt härligheter så som sem i Spanien, mys i nya huset och kvåalitetstid med fam känner jag att jag och mannen borde hitta på ngt, bara vi !
  Det tror jag alla med barn vet att sem med barn är inte så avkopplande direkt 😅
  Så vad vore inte bättre än att dra med maken på en natt i Stockholm med eran live podd som höjdpunkt ❤️ Ngt att ladda batterierna med inför en lång höst/vinter !
  Tack för en fin & peppande blogg/podd 😘

 75. Larsson

  Ååååh jag vill gå 🙌🏻 Älskar er podd. Lyssnar varje tisdag på gymmet och dom måste tycka jag är korkad för man skrattar för sig själv varje avsnitt

 76. Angelica

  Efter en sommar med mkt härligheter så som sem i Spanien, mys i nya huset och kvalitetstid med fam känner jag att jag och mannen borde hitta på ngt, bara vi !
  Det tror jag alla med barn vet att sem med barn är inte så avkopplande direkt 😅
  Så vad vore inte bättre än att dra med maken på en natt i Stockholm med eran live podd som höjdpunkt ❤️ Ngt att ladda batterierna med inför en lång höst/vinter !
  Tack för en fin & peppande blogg/podd 😘

 77. Alexandra

  Kommer från Skåne och de hade varit super att få komma och lyssna på er live. Ni har gett en massa skratt och ni pratar direkt från hjärtat. Heja er, Forsätt vara ni och ge järnet ❤️

 78. Sofia

  Jag skulle jättegärna vilja komma och lyssna på er live!! Ni två är stora förebilder. Går inte en dag utan att jag kikar in på era bloggar! Får alltid ett leende på läpparna. Er fina familj har gjort så jag vill ha barn nuu

 79. Susanne

  Hoppas jag vinner en biljett! Skulle va en toppen avslutning på en jobb helg och innan jag flyttar. Har följt er båda sen långt tillbaka och älskar eran podd fast jag inte har barn 🙂

 80. Caroline

  Jag ska opereras för mina förlossningsskador den 24 augusti och är sen sängliggandes några veckor. Det vore såååå roligt att få få komma och lyssna till er fantastiska podd innan en jobbig tid för mig börjar! Ni är grymma!

 81. Ebba

  Åhh men så himla härligt! Jag tänkte vara fräck och tävla om två stycken biljetter faktiskt och ta ditt min pojkvän som en avslutning på hans semester. Håller nu alla tummar och tår som finns

 82. Moa

  Hej Paula och Hugo! Ni lyckades tajma er podd med min tredje föräldraledighet så jag har varit en trogen lyssnare. Bästa tidsfördrivet under mina barnvagnspromenader i vår. Skulle vara kul att få se er och lyssna live 🙂

 83. Johanna

  Jag vill vara med och tävla om biljetter! Hur gör man? Älskar era bloggar och podd 🙂 skulle vara kul att få komma iväg från bebisbubblan en stund 😀

 84. Caroline

  Åå skulle verkligen vilja vinna en biljett till er livepodd, älskar er podd och era bloggar. Har semester själv med barnen nu i augusti och en eftermiddag på scandic lyssnades på er live skulle vara det perfekta tillfället för lite efterlängtad egentid

 85. Steffi

  Faaan vilken härlig upplevelse det hade varit att få lyssna på er och se er live dessutom med min partner👌🏻 Vi se ju upp till er varje dag och älskar hur ni målar upp er vardag med så mycket kärlek och liv ❤️

 86. Mathilda

  Hej! Läser både din och hugos blogg och lyssnar på er podd, får mig många härliga skratt. Har till och med fått min man att lyssna med mig och han tycker också ni är kul. Han är inte typen som lyssnar på poddar och läser bloggar. 🙂 jag är gravid, andra barnet, i vecka 28 och min man sjukskriven efter en mountainbike olycka just nu. Så finns inte överflöd av pengar men vore så kul att lyssna på er live, vi bor i Skåne, österlen, så hade fått bli en liten roadtrip till Göteborg i sådana fall. 🙂 kram

 87. Jessica nalin

  Åååh vore såååå inspirerande och kul att få komma och lyssna ! 🍀 Skulle verkligen sitta fint men lite egentid nu när min lilla galning är 8 månader och öööööverallt😅
  Kram och tack för en personlig och bra blogg.
  Kram från Jessica

 88. Jessica nalin

  Åååh vore såååå inspererande och kul att få komma och lyssna ! 🍀 Skulle verkligen sitta fint men lite egentid nu när min lilla galning är 8 månader och öööööverallt😅
  Kram och tack för en personlig och bra blogg.
  Kram från Jessica

 89. Alexandra

  Skulle vilja ge min syster detta för hon är så nyfiken och så uppdaterad på era bloggar och alla kändisbloggar ;d

 90. Christine

  Åh det hade vart så kul o få komma o lyssna på Er livepodd. Jag har varken kille eller barn men ser så upp till er och hur ni respekterar varandra i allt. Goals!

 91. Christine

  Åh det hade vart så kul o få komma o lyssna på Er livepodd. Jag har varken kille eller barn men ser upp till er och hur ni respekterar varandra i allt. Goals!

 92. Melinda

  Åh! Jag och min pojkvän skulle verkligen vilja komma. Vi båda är 20 år och älskar er podd och era bloggar!

 93. Julia

  Wow! Va häftigt det hade varit att få lyssna på er live. Har följt podden sen den startade och läst era bloggar i hur många år som helst känns det som.

  Hoppas kvällen blir fantastisk! Jag skulle vilja vinna biljetter pga bor långt från Stockholm och har inte råd att både köpa biljetter, resa och boende… Men om jag vinner biljetter så hjälper det till för min knappa studentkassa! I annat fall så hoppas jag ni spelar in avsnittet så vi kan lyssna i efterhand samt att ni i framtiden kör en livepodd lite längre söderut ❤️

 94. Olivia

  Oh! Min kusin fyller år och jag skulle så gärna vilja överraska henne (men tight budget). Vi båda följer podden slaviskt!

 95. Lisa

  Jag skulle såsåså gärna vilja vinna en biljett till att få se er. Jag och min syster lyssnar på allt ni gör och ni är sådana enorma förebilder. Vi pratade om att gå, men Ingen av oss har riktigt råd, så vi har lagt det på is. Jag är 20 och hon 26, skulle vara så kul om vi fick göra det här tillsammans! Hon bor i jönköping och jag i Stockholm, så det är sällan vi får tillfälle till sånt här.

 96. Millie

  Åh!! Jag och min lillasyster har följt både din och Hugos blogg så länge, därför har vi såklart följt podden slaviskt haha. Därför vore det så kul att få gå tillsammans på er livepodd. Puss och kram

 97. Matilda Forss Hulterström

  Att se er live hade varit så grymt kul, Jag älskar eran podd och kan relatera till den så mycket, då jag och mannen är ett ungt par också med två tätta döttrar 😍👌🏼 Håller tummarna!

 98. Malin

  Sliten men väldigt lycklig tvåbarnsmamma på 28 år från en skruttig ort i norr behöver energi och pepp till höstens mörker som redan gjort sig påmind här. Skulle verkligen peppa upp mig och min vardag (garanterat hela familjens vardag 😂) om jag lyckades vinna. Har följt er podd och er sen dag 1 och blir så inspirerad och glad när jag hör er! Så detta skulle verkligen boozta mig 🙂 håller tummarna!

Annons