Tips

Tävling och utmaning i packning

Du vet ju att jag redan har ett samarbete med Citroën och kör deras Grand C4 Picasso som vi tidigare har visat filmklipp med. Nu har vi tre nya filmer och först ut är packutmaningen där jag utmanar Hugo i packning av bilen, är det jag eller Hugo som vinner tror du?

Och du har väl inte missat tävlingen som pågår just nu där ni kan vinna en Citroën Grand C4 Picasso med era smultronställen, läs mer här på Familjebilskollen!

Packutmaningen

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting