Allmänt

Tankar i mitt huvud

Morgonpromenad runt sjön. De har blivit lite av en helig morgonrutin nu under våren och sommaren. Idag är barnens sista dag på föris innan sommarlovet. Då får jag dra med dom i vagnen på morgonpromenaden!

Ikväll ska vi ut och käka för att fira min lillasysters student igen och imorgon går båten kl 09 till midsommarfirandet. De är intensiva dagar nu men jag ser fram emot allt firande.

Tankar i mitt huvud:

-Jag kliver av mitt kostschema idag för att kunna äta maten på restaurangen. Som jag längtar! Och ett glas vin.. Mmm!

-Har börjat fantisera om vad de första jag ska äta när denna period är klar (tre veckor kvar). Det kommer nog bli en plankstek, eller pizza, eller hamburgare, eller pasta. Finns så mycket gott, kan ej bestämma mig!

-På tal om mat, vi ska göra rabarberpaj till fikat på midsommar. Har aldrig gjort rabarberpaj men fastande för ett recept med knäckig smulpaj. Ska baka pajen idag så slänger upp receptet lite senare =)

-Alltid inför loven tycker jag att luncherna känns så jobbiga. I vardagen har man inte lunchen hemma! Gissar på att de kommer bli mycket pannkakor i sommar. De brukar alltid lösa sig och i slutet av alla lov skrattar jag åt mig själv för att jag oroat mig i onödan.

-I veckan fick vi veta att vi kommer att få en kvinnlig präst som viger oss. Jag blev så glad, GIRL POWER!

Godmorgon från Tiki och Mimmi!

5 Kommentarer

  1. Ida

    Haha jag har alltid tyckt (innan Leonore) att Molly verkade ha världens personlighet (vilket hon självklart har) men alltså Leonore verkar ju vara en klass för sig haha 😀 ❤

  2. Sofia

    Hej Paula!

    Jag undrar över hur ditt kost schema har sett ut under den senaste tiden? Du har fått en fantastisk kropp och jag skulle vilja få lite inspiration till att veta ungefär hur jag ska börja! bra jobbat!!!

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting