Dagens fråga

Talar om vem du är?

Tror du på det här med stjärntecken? Jag fick en liten present av mamma igår. Hon bad mig läsa denna och jag tittade lite skeptiskt på henne. ”Jo men Paula du måste. Det är precis som att läsa om dig och mig”. Vi båda är kräftor. Mamma är född den 15e juli och jag den 19e juli. Jag får väl ta och läsa den, och återkomma med recension om jag tycker att det stämmer in.

 

Det är lite roligt för boken är uppdelad i kapitel. ”Vem är kräftan i: Karriären, vardagen, familjen, kärleken, som vän”. Vad är kräftans inre liv och rädslor

 

Stämmer du in i ditt stjärntecken?

P3231374

10 Kommentarer

 1. Freja

  Är även jag kräfta och det är helt sjukt hur mycket som stämmer in på mig, en ganska exakt beskrivning på hur jag fungerar! Det är för mycket som stämmer för att kunna se förbi ett samband 🙂 Har läst på flera olika sidor på nätet!

 2. Luna

  Haha är jag trög eller var det en sjukt konstig mening; det var din dröm att bli polis, du fick körkort i vecka 36, Hugo tyckte inte om din dröm att bli polis? Vad har det ena med det andra att göra?

  1. Anneli

   Den nya stjärntecknet och flyttande av dom gamla gäller bara dom som föddes från förra året. Vi andra har kvar våra gamla stjärntecken ?

 3. Sara

  Tack för tips! Tycker sånt där är spännande! 🙂 Själv rekommenderar jag dig Anthony Williams bok ”Medial läkning” tillbaka <3

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting