Bilder

Tack till alla fina tjejer

Vi hade lite mingel uppe på mitt och Stinas rum en kort tid efter att vi hade anlänt till hotellet. Vi ville skämma bort bloggarna med goodiebags såhär innan jul. Vad som fanns med får du se i nästa inlägg. Det har varit ett riktigt kul dygn med en massa vimedbarn:are och jag hoppas att vi snart ses igen!

Besök tjejerna här: Stina, Ida, Izabella, Linda, Sofie, Sandra, Emelie,Ann-Sofie, Elin & Jennie

Söta Sandra

Elin och Emelie

Jag och Stinisen

4 Kommentarer

  1. Emelie

    Din klänning är så otroligt fin!! Jag smälter när jag ser den. Och du passar så galet bra i den! Var har du köpt den? Vill verkligen ha en sån.

  2. Marie

    Sånna här inlägg är verkligen ointressanta, men förstår varför ni storbloggare gör dem…Nu gör du många bra och innehållsrika inlägg också till skillnad från många andra 🙂

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting