Allmänt

Tack som fan

Hugos bror kom hem igår efter att ha pluggat i Syd Korea i ett par månader. Vi käkade tacos igår hela familjen och gullig som han är hade han köpt med sig presenter hem. Jag fick ett mobilskydd, fint va! =)

20130623-234845.jpg

20130623-234856.jpg

4 Kommentarer

 1. Denickus

  Hej Paula!

  VIlken fint skal! 🙂

  Jag tänkte bara fråga dig hur du tyckte teoriprovet var jämfört med de distanstest man gör via korkort.com på nätet. Kände du igen de flesta frågorna från boken/ tester på nätet eller var det svårare än väntat? Jag har teoriprov inom kort kort tid och skulle verkligen uppskatta lite tips!

 2. Daniella

  Hej Paula!

  VIlken fint skal! 🙂

  Jag tänkte bara fråga dig hur du tyckte teoriprovet var jämfört med de distanstest man gör via korkort.com på nätet. Kände du igen de flesta frågorna från boken/ tester på nätet eller var det svårare än väntat? Jag har teoriprov inom kort kort tid och skulle verkligen uppskatta lite tips!

  Tack på förhand! 🙂

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting