Träning

Svett är fett som gråter

Idag började min morgon hos Bea på TMT. Det var ett tag sedan och jag har inte fått igång min träning ordentligt efter vår New York resa. Det har egentligen inte hänt något förutom att jag stundvis har tappat träningsmotivationen. Fast det tar ca 2-3 gånger sen är den tillbaka. Jag längtar till våren och sommaren. När vi flyttar ut till huset och har naturen som vår granne. Jag vill ta långa powerwalks med en vän som sällskap eller en bra poodcast i öronen. Jag vill springa på skogsvägar, inte löpband.

Jag och Bea hade ett snack idag och vår träning med varandra kommer att se lite annorlunda ut framöver. Är du nyfiken över vad som kommer att hända så är det bara att följa min och Beas blogg!

Vi körde chins, battle rope och wallballs. Tuuuuuusen, miljarder repetitioner. Jag blev snurrig av att bara titta på wodden på tavlan.

Med detta gummiband lär man sig att göra ordentliga chins. Det finns olika band med olika tyngd. Mitt mål är att innan nästa jul kunna göra tre riktiga chins utan fuskband!

Visst har jag snygga träningskläder på mig? Jag har börjat samarbeta med en träningshemsida som heter bodystore.com

Varför jag valde bodystore bland alla dess konkurrenter är för att jag tycker att hemsidan känns vuxen. Sortimentet är superstort och jag har hittat allt ifrån träningskläder till mig själv till en köldkräm från Weleda till Molly. Bodystore.com passar verkligen oss aktiva mammor!

8 Kommentarer

 1. Hanna

  Ett tips för att bli bättre på chins eller pull ups är att köpa en chinsstång, sätta upp den hemma och göra några stycken om dagen. Då går det fort som bara den att bli bättre! Det var så jag fixade mina första chins. Eller ja, jag använder duschkabinen, men sak samma. 🙂

 2. Victoria

  Hej!
  Jag och en kompis ska åka till NY i slutet av mars, och vill gå på en basketmatch. Hur gjorde ni för att få tag på biljetter, hur bokade ni? Bokade ni i NY eller hemma i Sverige?
  KRAM

 3. my

  Du kanske tränade för hårt så du fick missfall? Du ska ju inte anstränga dig eller lyfta tunga grejer då risken för missfall innan v12 är rätt stor. Men jag hoppas att det går bättre nästa gång! 🙂

 4. Malin

  Tycker det är tråkigt att du uppdaterar så sällan nu för tiden, och att när du väl gör det så är det reklam.. Saknar dina kloka funderingar!

 5. Emelie

  Hej! En fråga bara , e de inte pullups du menar o inte chins? Eller de kanske kan heta både och? Menar inget elakt, utan undrar bara! Håller själv på med crossfit men är rätt ny på det 🙂
  Gott nytt år! Kram

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting