Allmänt

Svenskarnas 10 prioriteringar

Hittade en rolig undersökning som Vrbo har gjort över vad vi svenskar prioriterar när vi ska packa inför semestern! Prioriteringarna skiljer sig ju faktiskt åt beroende på vart man bor. Medan engelskmän prioriterar sitt te, Österrikare sin ost så prioriterar vi:

Solskydd (57%) Bland det första jag checkar av vid packning!

Powerbank (30%) Jajamän, jag & Hugo har varsin

Kaffe (20%) Tror aldrig att jag packat med kaffe men skulle däremot idag kunna slänga ner både kaviar och havremjölk vid en utomlandsresa 🤣

Snus (20%)Tyvärr så tillhör jag svensken som inte reser utan mitt snus

Öronproppar (18%) Har slängt ner öronproppar i packningen någon gång men används aldrig

Plockgodis (17%)Aldrig gjort men förvånad över att godisråttan Hugo aldrig har gjort det

Svensk choklad (17%)Nope men vi har som familjetradition att köpa toblerone på taxfreen vid resa

Svensk välling (14%)Gilty🖐🏼När Leonore var liten packade jag ner backar med TETRAVÄLLING när vi var borta i Spanien tillsammans med min familj i nästan en månad 🤣 Det ÄR skillnad på svensk och spansk välling!

Saltlakrits (9%) Detta känns typiskt svenskt!

Återfuktande ansiktsmask (9%)Vette sjutton om ansiktsmask men ansiktskräm är standard

Det var det vi svenskar prioriterar när vi packar. Personligen träffade många punkterna mig, men jag prioriterar också att packa med necessärer med diverse medicin om man skulle bli sjuk. När vi reser med barnen är jag MÄSTAREN på att överpacka 🙈

7 Kommentarer

  1. Karin

    Vilken rolig lista. På mig stämmer den sådär, solskydd är alltid med och även återfuktande kräm. Sen åker jag aldrig någonsin utan pincett och nagelsax.

  2. maria

    Solkräm absolut och min man snus. kaffe bara när vi hyr hus i thailand då svenskt kaffe är väldigt mycket godare och är svårt att få tag i bryggkaffe i thailand på vanlig affär.

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting