AllmäntMolly 8 månader till 1 årVideos

Sunny sunday

Jag är helt färdig. Vi hade för första gången i våra liv ett barnkalas för vår egna unge. Det är mycket som ska tänkas på så att både vuxna och barn blir nöjda. Men jag känner mig mycket nöjd med dagen och kalaset, det var kul att få träffa hela familjen och jag är så glad att alla kunde komma och fira Molly tillsammans med oss.

Efter en dag inomhus med kalas åkte vi till en sjö nära oss. Hugo och Love kastade självklart i mig så årets första dopp är avklarat för mig. Även Molly plaskade runt vid kanten och det förvånar mig hur långt ut hon vill gå trots att det är kallt i vattnet. Efter läggning och städning kände jag att jag behövde få komma ut och bara lägga kalaset bakom mig genom att få svettas lite. Det blev en löptur på 5 km vid vattnet, riktigt rofyllt och ett perfekt sätt att avsluta en söndag på. Nu måste jag ladda om batterierna tills imorgon när en ny dag väntar! Godnatt på er fina läsare, här får ni en liten kort video på när jag och Molly lekte i sängen. Eller rättare sagt att jag våldspussar Lollan =)

3 Kommentarer

  1. paula

    Hej och vad fina ni är!

    Jag har en son som snart fyller ett år och jag sitter fortfarande och klurar på fika och tårta. Vad fick molly smaka på? Vad bjöd ni för något? Ocj vad var det för fyllning i tårtan/tårtorna?

    Hoppas du/ni har en fin dag!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting