Tips

Summering utav vår vistelse på Grisslehamns havsbad

I fredags handlade dagen om att ro om och skämma bort Michan som fyllde 30 år i höstas❣️

Vi började med att ses på Daileys café för en god lunch, sedan hoppade vi in i bilen och styrde mot destination unknown!

Avstånd: Det tog oss ca 1,5 timme att köra från Stockholm till Grisslehamns havsbad som ligger ca fyra mil utanför Norrtälje. När jag var liten hade vi landställe i Norrtälje så vägen dit kändes hemma.

Vi lyssnade på musik, podd och taggade för att komma fram.

Framme Det bjöds på afternoon tea i receptionen så vi fikade innan vi kollade in rummen Jag mmsade Hugo denna bild på denna bokhylla! Vill ha något liknande hemma?

Havsbaden: Det kändes anrikt och läste i efterhand att det funnits enda sedan 1903 men att det genomgått en renovering. Det kändes fräscht och havsnära. Hotellet hade fint bevarat känslan av att vi faktiskt befann oss i norra skärgården. Jag har inte tänkt så mycket på landstället som vi hade i Norrtälje när jag var liten men när jag var här kände jag en saknad

Rummen: Vår minisvit imponerade på mig! Det var himla rymligt och högt i tak!

Jag har aldrig bott på ett hotell som har ett badkar i själva rummet, det var ballt?-Vi började vår vistelse med att sätta skumpan på

Sedan bjöd vi över resterande tjejer på ett glas innan vi fortsatte

Spat: Det bästa med vistelsen förutom kvalitetstiden med mina vänner var spat! Det finns ”spa” och sen finns det S P A

Det som slog mig här, var att det var rymligt. Här behövde vi gäster inte trängas. Både utomhus och inomhus fanns härliga bubbelpooler, kallbad, bastu, längre pooler till den som ville simma och hela känslan på spat var hundra procent avslappnad.

Vi bubblade, bastade, unnade oss härliga ansiktsmasker och snacksade i baren medan vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord

Maten: Vi valde att spa:a ganska länge och hade inte middag fören vid kl 21

Redo för middag i en miniklänning från HM

Vi avnjöt en tre rätters meny och hade en sjukt trevlig middag

-Jag käkade sotat kål till förätt

-& en SJUK lax med potatiskaka och smörsås till varmrätt

Efterrätten hann jag inte ens fota, den slank ned innan jag kom på att jag kanske borde ha bildat den innan ?

Summering: Vid det här laget börjar jag känna mig som en erfaren ”spa:are” och varit på de flesta ställen runt om i Sverige. Det jag gillade allra, allra mest med Grisslehamns havsbad var att dom bevarat skärgårdskänslan väl och att spa:t var så himla stort!

Här behövde inte fredagsglada besökare trängas i en bubbelpool utan överallt fanns pooler. Varma, eller kalla där du kunde ta några längder. Härlig bastu och lungeplatser där man kunde sitta ner och chilla.

Det bästa med vår vistelse var givetvis kvalitetstiden. Att vi var sex tjejer som fick till det kändes oerhört lyxigt och välbehövligt. Glöm inte bort att investera i dina relationer. Oavsett om det är ett spadygn eller middag.

-Under vårt dygn satte vi ett datum i december där vi ska ha en liten julfest för att fira julen ihop. Det ser jag fram emot??

5 Kommentarer

  1. Petra

    Å så underbart ? och bästa rummet! De har jag och min sambo oxå bott i ?? Förra sommaren då de var nyöppnat, jag var höggravid och de var typ 30grader ute ? kommer ihåg att jag tog ett kallt bad 23 på kvällen och kollade på film, helt jäkla underbart ?????

  2. Sanna

    Hej,
    Är mycket glad och tacksam för din blogg, men på sista tiden saknar jag dina mat- och träningsinlägg.. Hoppas inte du har slutat med det för att du fick utstå en hel del kritik. Det var nämligen den stora anledningen till att du var/är min favoritblogg.

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting