Dagens outfitTips

Stronger X Good Vibes

I annonssamarbete med Stronger

Har ni redan hunnit spana in Strongers senaste kollektion ”Good Vibes”🍋🍍🍒🥑🍌🍊?

-Med min kod PAULA20 får du 20% rabatt💗spana in hela kollektionen HÄR

Den är helt magisk och här nedan visar jag mina favoriter😍

blått är flott 

”YOLO”

ÄLSK på dessa nya tröjor- finns i flera färger

// Strong women don’t have attitudes. They have standards and boundaries

9 Kommentarer

    1. Malin

      Haha måste hålla med, skulle aldrig använda frivilligt! Men många verkar gilla dem så det är ju tur en annan slipper iaf:)

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting