BröllopDagens fråga

Stelt att skjuta upp ett bröllop?

 

Telefonen ringer från okänt nummer.

Paula: Hej det är Paula.
Produktionen: Hej Paula! Jag kommer ifrån Mastiff och fick dina uppgifter av Pischa.
Paula: Okej?
Produktionen: Ja vi skulle så gärna vilja att du ansöker till Robinson.

Hur lustigt sammanträdande? Att Hugo satt och ville söka till Robinson i förra veckan och att produktionen ringer mig idag? Tackade ödmjukast för förfrågan men sa att jag hade ett bröllop som hänger mycket på min närvaro i höst (inspelning augusti-september).

Hade de varit stelt om man skickade ut ett meddelande till alla gäster: Tyvärr kommer bruden att befinna sig på Fiji de utsatta datumet så hur ser oktober ut?

Robinson hade varit en dröm. Men åtta veckor från familjen hade varit hjärtskärande tufft men äventyrsmänniskan i mig säger go. Kanske i framtiden, men inte denna gång.

-Däremot, har någon av er varit tvungna att skjuta på bröllopet efter att inbjudan har gått ut? Om ja, varför? =)

5 Kommentarer

 1. Caroline

  Tyvärr så fick vi avboka vårt bröllop efter inbjudan pga av depression & stress. Vi gifte oss sen borgligt istället och tänkte ha en bröllopsfest när jag känner mig på benen igen ?

 2. Sofia

  Hej! Vad skulle du ge förskolefröknarna på barnets förskola för ”avskedspresent”?
  En dotter, en avdelning 4 fröknar?
  Byter förskola pga flytt till annan ort.

  Något uppskattat och enkelt

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting