Tankar

Status och kontraster

Jag älskar kontrasterna i livet. En dag på Skansen, en dag med armarna om ens skatter. Lek, bus mot att sedan svira om och gå ut och ta några glas med vänner. Eller i vardagen, när man gör en inspelning eller plåtar för något. Uppiffad till max med en sminkning jag aldrig skulle göra själv, till att svira om och åka hem till familjen. Jag tycker om kontrasterna, och att dom kan mötas rätt så ofta i mitt liv. Ibland kan jag känna mig instängd i mig själv, och då är kontraster ett sätt för mig att förhålla mig. Ladda om och ladda upp.

Dagen på Skansen

P7271577 (kopia)

På ett av Stockholms alla terasser by night

13884302_10154138103051273_2006532626_n

Igår skrattade jag mycket. Familjen är ljuvlig, familjen är knäpp.

Hugo: Jag skulle laga lunch och tyckte att det var så konstigt att det bara var halva paketet kvar på kyckling baconen. ”Hugo har du tagit baconet?”. Nej var hans svar. Men vad märkligt, vem har få ätit upp det? Så visade jag honom förpackningen och han frös till. ”Jag trodde att det var skinka….” Hugo har alltså ätit mackor med rå, kall kyckling bacon. Och dessutom gett Molly samma frukost. Gud vad vi skrattade åt eländet, men jag var så orolig över hur dom skulle reagera. Rå kyckling liksom, men än så länge har inget hänt.

Molly: ”Mamma och pappa. Har ni sett min puck-klubbare?”. Vi fattade att hon menade en hockey-klubba men det är så himla kul när man hör barn säga ord dom inte riktigt har koll på.

Leonore: Hade skor på sig för första gången igår. Från att vara snabb och rörlig, blev hon som fastklistrad. Hon visste inte hur hon skulle krypa, resa sig upp. Det blev som att hon fick två cementblock på fötterna. Efter en stund om hon på hur hon skulle göra.

 

6 Kommentarer

 1. Emelie

  Hej Paula!
  Ingen fara med rått kött. Du kan äta alla sorters kött rått, så länge det inte innehåller bakterier är det ingen fara.

 2. Sandra

  Skulle baka med min son för nåt år sedan och han öppnar en låda, rotar runt lite och tittar frågande på mig. ”Var är min bakarulla?”. Kom på efter ett tag att det var kaveln han ville ha ?

 3. Sara

  Du behöver nog inte oroa dig för kycklingbaconen, den är ju rökt precis som vanlig bacon, så den är inte rå 🙂

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting