Träning

Söndagsträning med 15 tjejer

Jag nämde förut att Bea har börjat med söndagsträningar för en grupp på 15 tjejer. Förra söndagen kom jag inte iväh pga sömnbrist men idag tog jag med mig min träningsvapendragare Stephanie för att bränna lite fett hos Bea. Steph gillade Beas typ av träning och kommer följa med nästa gång också. Det var ett bra pass där det var blandat med styrka och kondition. Grymt bra kört alla tjejer som var där! =)

Seriös tjej =)

Bea, värsta pimpen =)

4 Kommentarer

  1. Victoria

    Älskar när du lägger ut om träning, blir inspirerad och vill själv ut och röra på mig. Du kanske även vill tipsa och lägga upp nyttiga mat recept? Och vad som är viktigt för att komma i form fotare?

    Kram Victoria.

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting