Dagens outfitTips

Somriga nyheter med fokus på Denim

Betald reklam för Gina Tricot

Jag känner mig så oerhört stolt över att få samarbeta med Gina. Gina är liksom något jag privat handlar hos, och har alltid gjort. Minns mina allra första Molly-jeans. Tyckte det var livets jeans och ville ha ALLA tvättar.

-Min kod paula15 ger 15% rabatt i 24 h på ALLT inklusive demin både online och i butik ♥️ (förutom på sale & Gina Lab)

Nedan kommer 7 somriga outfits med fokus på Denim. Ni som följt mig länge VET att jag är en ture jeanstjej som känner mig absolut bekvämast i ett par jeans och ett par converse.

1. Mom jeans

I den första outfiten med nyheter från Gina utgår jag från dom perfekta mom jeansen

Matchar med en enkel vit topp med roliga puff detaljer på axlarna

2. Majken

Ur de somriga nyheterna valde jag ut två olika jackor att matcha outfiten ovan med. Först ut är en supermjuk och skön skjortjacka. 

Jackan heter ”Majken” och har använts flitigt under den senaste veckan. Jag verkligen älskar den! 

3. Blazer

Det andra alternativet att matcha jeans-outfiten är den här kortärmade och tunna Blazern. 

Vilken jacka tyckte du matchade bäst? Grå eller svart?

4. Somrigt denim set

Det här setet tyckte jag var urgulligt och annorlunda! Dels för att toppen bjuder på en fin rygg & shortsen är verkligen de PERFEKTA jeansshortsen. Sitter som en smäck och har en bred resår i midjan så de blir 100% rörelsevänliga 👏🏼

5. Min personliga favorit

Den här outfiten är min personliga favorit. En fin krämvit kjol som funkar för alla tillfällen. Både till vardags men också till de mer uppklädda tillfällena. Och toppen.. En helt magiskt söt topp som faktiskt också är denim. Jag tog den i beige men finns också i blått.

6. Den kaxiga jeansklänningen

Till en början var jag lite skeptisk. ”Den här kommer jag aldrig att passa i” men väl i klänningen ändrade jag uppfattning. Jag kände mig lite kaxigt avslappnad och kommer definitivt att rocka jeansklänningen!

7.Den klassiska gräddbakelsen

Vad vore en sommar utan en klassisk gräddbakelse i form av den här klänningen? Det mina vänner var mina somriga favoriter ur nyheterna från Gina med fokus på denim. Vilket nummer var din favorit?

Glöm inte bort att min kod paula15 ger 15% rabatt i 24 h på ALLT inklusive denim både online och i butik ♥️(förutom på sale & Gina Lab). Se nyheterna HÄR.

2 Kommentarer

  1. Mikaela

    Hade varit roligt att se en bättre bild med jeansklänningen på.Svårt att se hur den ser ut när du sitter ner.Spanat på den tidigare nämligen.

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting