Dagens outfitTips

Sommarnytt i garderoben

By Malina har lanserat sin allra första mini kollektion med tema matchning mellan mödrar och döttrar. Jag och tjejerna har fått lite nytt till sommargarderoberna och jag är FÖRÄLSKAD😍Vackra baddräkter & matchande diadem till tjejerna & en fin bikini till Mami Åh vad jag längtar till vår sommarsemester till Marbella nu! Fick också det här sättet. Är osäker på om det är en pyjamas eller kläder. Vad tror du? Hur hade du använt det? =) ÄLSK på dessa shorts, kommer bo i dom i sommarFina klänningar till barnen Det här har ni gjort bra By Malina! Vill ni se mer ur Mini kollektionen så kan ni göra det HÄR

13 Kommentarer

  1. Lollo

   Hugo och Pauls markerar aldrig reklam, fattar inte hur svårt det ska vara för dom att göra det. Jag får nästan känslan av att dom skäms över alla reklam inlägg ?

  2. Kim

   Det kanske inte är ett samarbete utan bara en helt vanlig gåva? Sluta upp med denna häxjakt. Så jävla löjligt. Avundsjuka är inte vackert.

   1. Lenni

    Varför tror du per automatik att jag är avundsjuk? Kan du inte hålla isär sak och person?
    Ogillar när influensers inte markerar reklam tydligt. Inte okej!

   2. Emilia

    Är man avundsjuk för att man tycker att någon ska följa de regler som finns? Eftersom Paula har missat att markera reklam förut så är det väl inte så konstigt att man undrar. Inlägget ser ju ut som reklam med massa bilder och länkar. Man måste få ifrågasätta utan att bli påhoppad av såna som dig Kim. Är det reklam så SKA det markeras tydligt.

    1. Paula Rosas
     Paula Rosas

     Detta är inte ett betalt samarbete, det är ett pressutskick och då ser reglerna annorlunda ut. Jag markerar alla mina betalda samarbeten som ”i annonssamarbete med xxx” men detta ville jag genuint visa/tipsa om!

     1. Kim

      Men snälla släpp det? Varför skulle hon göra det? Hon får inte betalt för att tipsa. Det är ingen regel. Hon vill bara tipsa. Lägg ner det nu.

     2. Linnea

      Har du inget viktigare för dig i ditt liv? Isf borde du skaffa det för människor som digr inte charmiga alltså!

 1. Plopp

  Nyfiken fråga: Hur är det med storlekar när det kommer ”prov kläder”? Går det att skicka tillbaka om det är fel storlek?

  1. Julia

   Oftast som jag vet så brukar företaget höra av sig innan, för allt som dom tar emot måste de skatta på. Så då kollar dom storlek (antar jag) och att de ens är intresserade ☺️

  2. Ellen

   jag har för mig att bloggen niotillfem nångång nämnt i nått inlägg att man liksom har ”lämnat in” sina storlekar på kläder/skor. Helt osäker på var uppgifterna finns, men är iaf till för pressutskick. På samma ställe som avsändaren hittar adressen kanske?

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com