BilderKärlek

Som jag kommer att sakna denna matplats och utsikt

Nu börjas det igen. Tröskeln till förändring. Projektorn ska ned under veckan så i helgen var det ”sista gången”. Mycket börjar bli sista gången och det känns lustigt. Jag kommer att sakna det här huset. Jag älskar det och är så tacksam för att jag fick min föräldraledighet här. Jag vet att huset kommer att bli en annan familjs trygga borg. Här kommer ni att trivas, här kommer ni att få en fin första sommar. Huset- jag kommer att sakna dig.

1472754598-10846 1472754661-10846

5 Kommentarer

  1. Sofia

    Vad fint , men ni kommer nog få minst lika fint i nya köket 🙂 ! Kika gärna in hos oss , idag klär vi oss i vitt för att hedra dem barn som aldrig fick chansen . <3

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting