AllmäntMolly 8 månader till 1 årTräning

Solen står rakt upp på himlen och här sitter jag inomhus framför datorn

Äntligen måndag och tillbaka till träningen! Det sega med helgerna är att jag har mycket svårare att motivera mig själv till att hålla igång. Under veckorna så löper träningen på galant men jag får inte till det på helgerna. Kalaset vart lyckat igår men det var ett högt tempo när 10 sjövilda ungar är under samma tak så jag känner att jag och Molly behöver en lugn dag idag. Dels för att vila upp oss från igår och för att få energi till imorgon när vi ska ut på vårt hemliga projekt. Jag är så taggad inför imorgon och känner mig redan nu så otroligt stolt över Molly. Det kommer att bli så kul när vi får tala om för er vad det är vi pysslar med!

Så idag ska vi träffa gudmor Kattis och hänga på min mammas baksida. Sola, leka och bada med plaskdammen som Molly fick i födelsedagspresent. Nu får man inre glömma solhatten med tanke på hur varmt det faktiskt är. Molly sover just nu så jag ska passa på att fixa med bilder från kalaset, hur det såg ut och bilder från träningen. Håll ut, bilder kommer upp snart! =)

Trots att jag inte alla var sugen på att träna igår kväll så blev det en runda på 5 km

20140428-114707.jpg

4 Kommentarer

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting