Bilder

Snapshots från eftermiddagen

Pw

20140327-165446.jpg

Streetart

20140327-165506.jpg

20140327-165521.jpg

20140327-165536.jpg

20140327-165552.jpg

Hälsar våren välkommen med mormor

20140327-165632.jpg

18 Kommentarer

 1. Anna.S

  Tänkte precis skriva guuud så söt Molly är i sitt diadem när jag ser att vissa tydligen inte ”uppskattar” det,, Men då är det väl lika bra att vara tyst kanske? Molly är jättesöt som alltid med eller utan diadem.

 2. H.

  O. Rebecca sa det bra. Lägg ner med sådana ”välmenande” tips, som för det första ingen har bett om och för det andra skrivs endast för att trycka ner.

 3. Rebecca

  O: folk som du som kommer med ”välmenande” ”tips” är ju ändå bland de värsta. Vem fan bryr sig om vad _du_ tycker om Mollys vara eller icke-vara gällande diadem? Paula och Hugo ser nog exakt samma hår som du ser på Mollys huvud. Och de tycket ju uppenbarligen att hon ska ha diadem. Case closed. Räkna hårstrån på någon annan.

 4. Elin

  Jättefina vårbilder, ni ser ut att ha haft en jättebra dag. Nästa vår har jag också en liten dotter, längtar ihjäl mig! Kram

 5. O.

  Gosegumman! Så sjukt söt!

  Här kommer en önskan från en trogen läsare:
  Sluta med de där diademen/rosetterna i håret. Det ser bara fånigt ut när de inte ännu har en riktig hårväxt.
  Menar inget illa, men Molly är sötare utan.

  Och du, det här med att skriva ’snapshots’ i rubriken, känns inte det lite fånigt? Det känns mer Katrin Z och inte du. Och det menar jag till fördel för din skull.

 6. Elisa

  Hej Paula!!
  Jag undrar vart ifrån du har köpt de fina shortsen som du had epå dig på båtutflykten i Egypten??
  Btw så himla söööt och underbar Molly är 🙂

 7. Emmy

  Åh blir alltid så glad när jag ser alla söta bilder på er och Molly! Önskar att jag får en lika söt dotter jag en vacker dag! Fortsätt med det du gör din blogg är helt underbar 😀

 8. lina

  hur stor är er lägenhet apropå att du vill ha ett till barn. kommer ni att få flytta igen om det blir ett till barn?

 9. Emma

  Såg precis filmen Elysium och kunde inte sluta tänka på hur lik Molly är Emma Tremblay som spelar Matilda i filmen.
  Jättesöta båda två! 🙂

 10. Petra

  Så fina bilder på Molly ute på sin vårpromenad. Hon passar så bra i blått. Jättefina kläder på en söt & glad tjej.

Visa alla 18 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting