BilderBröllop

Snapshots från dagens livepodd

Sommaravslutning med loddis-kunde inte sluta bättre än med en livepodd! Imorse befann vi oss i en av Cerveras fina butiker som har varit en stor sponsor till vår podd. Vi bjöd på frukost, exklusiva erbjudanden och goodiebag:

Hur vacker är hon inte?

Tusen tack till alla som kom!

Och tack dig underbara, bubbliga människa<3 Tack för att jag har fått göra denna fantastiska bröllopspond tillsammans med dig just när jag har planerat mitt egna. De har varit magiskt att få suga in alla dina tips och råd. Men gladast är jag över att ha fått lära känna dig. Snart blir du mamma igen, och lillebror är lyckligt lottad över att få just dig som mor. Vi tar den där dagsfesten sen när du är redo! 

// Bilder: Sandra Rogers 

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting