BilderTips

Snapshots från dagen

Efter mitt morgonmöte smet jag in på Sats för att köra igenom ett snabbt (men effektivt) styrkepass. 30 minuter räckte för idag 💪🏼

Fick världens vår feeling när jag gick över bron vid Sankt Eriksplan

 

Just nu trivs vi bra i söderort med villa & Volvo (ni fattar). Vi värderar skolan högt och barnens kompisar. I vårt område finns grymma idrottsklubbar och vi får kvalitet i att vi har en tomt.

Men jag drömmer om att någongång få flytta in till stan. 
Om vi skulle flytta in till stan skulle jag vilja bo just i Vasastan. Sankt Eriksplan, Odenplan, i krokarna runt Sveavägen. Jag och Hugo har sagt att vi flyttar till stan den dagen tjejerna ska börja gymnasiet!

Stockholm är vackert, tacksam över att bo just här

 

Plockade upp en massa beställda godsaker på Bröd & Salt 😋

Vägg i vägg med Bröd & Salt vid Sankt Eriksplan ligger Daileys- som enligt mig gör stans GODASTE omelett!

Om du lyckas att äta upp hela blir jag imponerad, den är sjukt mättande. Jag har en ”Paulas special” som inte står med på menyn med chevré, broccoli, soltorkade tomater, vanliga tomater, pesto och keso. Be om den! 😋

Hade med mig min dator så jobbade kvar tills det var dags att hämta hem kottarna. Molly har arbetat med känslor denna vecka i skolan.

Molly: Känslor är till för att kännas.
Paula: Precis!

Min känsla när jag kom hem var ”Nu räcker det!”. Kavlade upp ärmarna och vek tvätten som legat och stirrat på mig om kvällarna

Fullt ös, medvetslös. Dom gyllene timmarna på vardagseftermiddagarna är underbara♥️

Det plingade på dörren…

… & vi fick en onsdagspresent från Marabou😍 Nu kan vi smälta ner chokladen och göra vår egen smak! Frågan är bara vad man ska smaksätts med, vilken är drömkakan?

Det vart lite stressigt. Tiden flög förbi och vi hade en dejt att passa. Tackade mig själv för att jag igår lagade dubbelsats med middag så att det bara var att värma på till barnen och vår barnis🙌🏼

Nu: Dejt med livets man, vänner, pizza & röd pang. Inte så pjåkigt såhär en vanlig onsdag♥️

7 Kommentarer

 1. J

  Drömkakorna är redan gjorda. Marabou original och schweizernöt. Sen har vi några andra fantastiska smaker som polka, marsipan och den med ingefära och citron. Det skulle vara en som Lindt tog bort från sitt sortiment, den med hasselnötsmousse, den skulle jag vilja ha igen…

 2. J

  Drömkakan, ja alltså du som har dille på kakor kanske skulle smula ner din favoritkaka och göra den riktiga ”Drömkakan” hehe

 3. Jenni

  Alltså nu ska jag bekänna nåt fult, men jag kan bli så avundsjuk på ditt utseende att jag typ får ont i bröstet! Jag tycker att du är så vacker att det inte är klokt, bland de vackraste människorna jag nånsin har sett! Försöker vända min känsla till att inte vara missunnsam, det hjälper ju liksom inte, du fortsätter att vara vacker och mitt utseende ändras inte 😂 Känner att det hade varit ok om jag var 14, men jag är dubbelt så gammal + nåt år till, hur kommer man till en punkt när man bara är nöjd? Eller helst inte lägger nån värdering alls i det, det är väl kanske det mest optimala. Fruktansvärt dränerade att bära på såna här känslor, att konstant jämföra sig utseendemässigt och liksom värdera om jag eller den andra parten ser bäst ut! 🙄

 4. Nikita

  Är nyfiken på hur era barn regerar när ni hittar på aktiviteter själva eller går på dejt utan dem, blir dem ledsen och sura eller förstår dem? Älskar din blogg! 😍

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting