Allmänt

Snabb uppdate

Precis hemkommen från träningen men det betyder ingen vila. Jag ska bara klä på mig och Molly för att sedan dra ut igen. Idag ska vi träffa Stephanie för att ta en powerwalk runt Årsta Viken. Det var riktigt länge sedan som jag var ute och gick och det kommer att bli så skönt. Jag gillar inte att dra vagnen på den typ av promenad och föredrar att ha Molly i BabyBjörnen istället. På tal om BabyBjörn, håll utsik för snart dras vinnaren av förra veckans tävling av just en BabyBjörn! =)

Molly i BabyBjörnen

2 Kommentarer

  1. sandra

    HEJ!

    vill bara säga att er tjej är så fantastisk söt! man kan ju inget annat än att LE när man ser bilder på henne! ha en fin dag Paula!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting