Dagens matRecept

Smaksatt havregrynsgröt med ugnsbakade äpplen & vaniljkräm

Mitt samarbete med Kockens fortsätter på instagram under hela hösten och vintern. Det är jätteroligt att få experimentera med deras ”Superkryddor” i recept.

-Detta ingår inte i vårt samarbete men vill ändå dela detta goda grötrecept här på bloggen också!

För en portion utav min smaksatta havregrynsgröt med ugnsbakade äpplen & vaniljkräm behöver du:

1 dl havregryn

1 dl vatten

1 dl valfri mjölk (jag tycker att havremjölk blir godast till)

1 ägg

Kockens Superkrydda med en blandning av kanel, kardemumma och ingefära

Salt

Ett äpple

Mascapone

En vaniljstång

Gör såhär:

Sätt på ugnen på 225 grader. Halvera äpplet och ta ut kärnhuset. Låt stå i ugnen i ca 20 minuter. Blanda vaniljen med mascaponen.

Blanda havregryn i en kastrull med vattnet och mjölken. Knäck i ägget när gröten börjar tjockna och smaksätt med Superkryddan.

-Toppa gröten med ugnsbakade äpplen och en mascarponekräm med smak av vanilj?

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting