Dagens fråga

Slump eller spons?

Jag såg att Bloggbevakning hade lyft mitt inlägg när vi recenserade GBs senaste fikaglassar. Läs inlägget HÄR

Camilla frågar varför jag skulle ljuga och säga att jag själv körde runt mellan butiker för att få tag på dom eller om jag fick glassarna i ett bud (såg på sociala medier att GB skickade glassen till en massa influencers).

Vi fick ingen glass via bud, utan det var vi som köpte glassen själva dagen innan dessa bud började visas av andra på sociala medier. Jag kom in på en artikel med ”nya glassar för 2019” och fick sjukaste ha-begäret! Så enkelt var det.

Och jag har fått nys om fler glassnyheter som jag mer än gärna vill testa, helt privat.

Är det ett samarbete- skriver jag ut det

Är det ett bud- tackar jag

Är det bara vi som genuint vill testa något- så gör vi det! 😊

Här tog jag en liten bild från min kontohistorik. Den 15e mars köpte vi fyra förpackningar med glass på Kvantum i Liljeholmens galleria:

19 Kommentarer

 1. Sandra

  Men herregud! Är du datumpolisen eller? Gå och köp dig en egen glass så kanske du blir lite gladare. Vad spelar det för roll när hon köpte glassen, när hon åt glassen? Hon köpte glassen själv och bjöd sin familj på, när och hur spelar väl ingen roll. Skärpning!

 2. Dani

  Men hon säger ju att hon köpte den 15onde själv i inlägget!!!! De gör hela saken roligare oavsett när de dras då hon åt glassen dagen den 13onde 😂 gud ja som skulle skämta.. ni verkar ju verkligen ta ALLLT seriöst

 3. Olivia

  Tror snarare att det handlar om att folk börjar tröttna på ditt falska sätt. Att du jämt clickbaitar och så. Tror inte direkt det handlar om glass utan att det är en del av allt

 4. Hannas krypin

  Jag fattar inte att man orkar leta så mycket fel på allt. Jag tycker inte heller att du Paula har någon anledning att skriva det här inlägget och på något sätt försvara dig. Folk har för mycket fritid….

 5. Ebba

  Oftast när man handlar på en matvaruaffär så brukar pengarna dras dagen efter. Dvs. det är inte jättekonstigt att pengarna drogs den 15:e mars, även om hon köpte glassen den 14:e 🙂

 6. Bella

  Men snälla!!
  Har du inget annat för dig än att spotta skit på Paula? Ska man behöva visa kvitto för att ”försvara” sig. Du skulle själv behöva en o annan glass för att bättra humöret lite.

 7. Bankanställd

  För det kan ju inte vara så att köpet bokfördes i efterhand på kontot, för det händer ju aldrig 🙄 MVH bankanställd som vet att det händer ooooofta.

 8. S

  Vet inte hur ditt kort funkar och det kanske dras exakt samma dag, men för mig blir der ibland reserverat och dras då dagen efter eller det är då det datumet står.. herregud, om hon Söger att der äe så kan vi inte bara tro henne ???? 🤦🏽‍♀️ Vad tjänar Paula på att ljuga?

 9. Lollo

  HUR? Alltså huuuuur kan man ha så mycket tid över i sin vardag, och framförallt ORKEN att sitta o kommentera sånahär inlägg? VARFÖR ska hon behöva lägga ut bild på sitt kvitto? Nu skriver Paula som det är, och då får ni helt enkelt lita på det. ELLER, så väljer ni bara att gå ut från paulas blogg. Uppfattat?!
  Bittra människor, heeelt sjukt 😂

  Paula… fortsätt vara DU!! Hoppas att du och resten utav familjen kan ignorera alla dessa idioti kommentarer. Allting handlar om avundsjuka och inget annat❤️ Kramar på er och ha en fantastisk resa till Costa Rica! (Underbart land!!)

 10. Desiree

  Alltså du är så grym!! Riktigt förebild!!! Jag är en av dem som blir så sjukt inspirerad och motiverad utav sådana som dig! Jag är nyfiken på din kost och träning! Har du gått på kostschema ? Keep up the good work

 11. Dani

  Så du köpte glass den 15onde mars men publicerade inlägget den 14onde mars men du skriver inlägget att ni åt glassen dagen innan .. så i själva verket köpte du glassen den 13onde mars. Rätta mig om ja har fel 😂

 12. Sigua

  Kontohistoriken säger ju inte vad du köpte. Om du nu är så noga med att försvara dig får du visa upp kvittot. Det du visar upp säger bara att du handlat i buitiken, inte vad.

Visa alla 19 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com