Tips

Skydda ditt hår i sommar

I annonssamarbete med Klippotek1

Det blev inget rosa hår igår. Jag hade varit tvungen till att bleka mitt hår och nu har vi under ca ett års tid jobbat med att få tillbaka hårets kvalité efter alla år som jag ägnade mig åt ”en ny hårfärg i kvartalet”. Minns ni hur jag höll på?

Rött, lila, mörkt, ljust, peach och alla möjliga färger🙈

Jag släpper dock inte tanken om rosa hår. Det får ske när vi är hemma och jag har tid att åka till frisören för att ”fylla på”. Vi går snart in i semestern och då vill jag ägna tiden åt ungarna, inte håret.

Istället blev det en uppfräschning, toning, vårdande kurer och genomklippning:

Visst vart det fint? Älskar den matta, askiga tonen. Skiftningarna kommer enbart från toning. Har inga slingor i mitt hår, och bottenfärgen är min egna. Från att vara van vid att spendera minst fyra timmar per besök hos frissan är vi nu klara efter max två timmar!

”Har du badat i klor?”. Jag berättade att vi har skaffat en pool och hon sa ”det syns”. Klorvatten och sol både sliter på kvalitén, och ger håret missfärgningar. Det är hög tid till att börja använda en solserie även för håret, precis som vi smörjer in oss med solskyddsfaktor.

L’Oréal har en grym solserie med både schampo, inpackning och solspray för håret. Denna serie säljs hos Klippotek1 som har lokaler i Skärholmens centrum och i Gröndals centrum. Om du uppger min kod ”Paula” så får du 20% rabatt på ditt köp av en eller fler produkter ur solserien. Erbjudandet gäller hela sommaren =)

Skydda din hud och ditt hår i sommar!

2 Kommentarer

  1. StrongerMama

    Åh vad häftigt det hade varit att se dig i rosa hår men jag tycker ändå att den hårfärgen du har är asfin, den matchar hela dig, dina ögon och allt. Bästa valet ändå.

  2. Wilma

    Kan du länka till underläggen som ni använder er av när barnen pysslar? Har letat som en tok på Ikeas hemsida men hittar de ingenstans.

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com