Allmänt

Skulle egentligen göra annat…

… Men vi fastnade framför Game of thrones. Det är så bra, så sinnessjukt bra. Säsong tre nu, fyra to go!

5CF7842F-38FF-4FDD-85C0-305C446702E4

55D20575-191D-4B3B-8055-26B2167B2676

C6001C8B-9DE7-47E7-98F5-7B5D1E2A790E

 

9 Kommentarer

 1. E

  Yes GOT är den bästa serien nånsin. Jag och min man har nedräkning till sista säsongen, tyvärr är det otroligt långt dit, hösten 2019 tror jag. Vi hade typ ångest i två veckor efter senaste säsongen hehe. Så försök att dra ut på det annars får ni sån sjuk abstinens, jag lovar.

 2. angelica

  The handmaids tale måste bli er nästa serie att se efter game of thrones. Det finns dock bara 1 säsong ute på 10 avsnitt så den borde ni klara att se tillsammans utan att vara ”serie otrogen” ? the handmaids tale är verkligen en egen serie och den är sjukt bra!

  När jag ändå är igång och tipsar så vill jag tipsa om dokumentären ”mommy dead and dearest” sjuuuk. Du kmr gilla den dokumentären.

   1. Laura

    Jag såg din kommentar angående den dokumentären mommy dead and dearest och kollade precis på den nu .. den var helt sjuk.. dottern var lika manipulerande som mamman

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting