Träning

Skills träning: klättra i rep

Det har blivit ett nytt heltidsjobb att träna inför gladiatorerna. I höst öppnar ansökningen och det är vissa kriterier som behöver fyllas upp:

-Kondition
-Stryka
-Gymnastik
-Koordination (bland annat repklättring)

Sedan i december har jag lagt in en extra växel och mot våren ska jag börja träna på banor. Muskler har väckts till liv och det är slitigt. Försöker få in en ”gladiatorerna dag” där jag bara matar på punkterna ovan. Det som driver mig är tjejerna. De är fortfarande stolta över att Hugo var med för tre år sen och jag taggas av dom. Mamma kan också, det ska jag visa dom!

Annars har natten varit fruktansvärd. Två barn låg i vår säng och delade ut sparkar. Jag sov oroligt och var inte alls redo att kliva upp när klockan ringde, men med lite kaffe kom jag på banan igen. I eftermiddag ska jag sätta mig och skriva i ett par timmar och förbereda morgondagens podd inspelning. Jag lovade flickorna påskpyssel i eftermiddag så måste köpa med mig lite ris hem. Ikväll har vi utvecklingssamtal på föris för Molly, kul!

Coach Hugo gick igenom repklättring med mig imorse, kolla min story, jag klarade det! (@paulas_me). Det var riktigt kul och nu är det dags för en timmes pt med Kalle =)

Kommentarer

  1. Åsa

    Hej Paula.
    Vill bara tipsa om att lägga in en madrass på golvet i ert sovrum. Vår dotter på 4 år kommer in till oss varje natt. Hon delar ut sparkar varannan minut i och med många drömmar. Vi fick nog så vi la in en madrass under vår säng som dras fram på golvet när vi lägger oss. Hon lägger sig gladeligen på den för hon tycker att det är mysigt. Vi sover gott igen alla 3 🙂
    Kram Åsa

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com