Dagens fråga

Sjukt att lämna vigselringarna hemma?

Paula: Vad tycker du att jag ska göra med mina vigselringar när jag drar på träningsresan till Costa Rica?

Hugo: Vad menar du?

Paula: Ja.. Ska jag skita i att ta med dom?

Hugo: Om du gör det gör du verkligen ett statement.

Vi skrattade och skojade om att jag skulle träffa en Costarican. Det handlar inte om att jag inte vill ha på mig mina vigselringar utan om att jag är rädd för att jag ska tappa bort dom.

Jag är så himla ordningsam med mina grejer och tappar sällan bort någonting men det är något just med mig och smycken. Det var en måndag som jag glömde mina ringar på Wörkout. Var där både tisdag, onsdag och torsdag. Men glömde att ta med dom hem. Först på fredagen satt dom på mitt ringfinger igen.

-Om jag skulle tappa bort mina vigselringar eller glömma dom någonstans skulle jag bli så ledsen

Under träningsresan kommer det att vara fler pass om dagen på olika platser. Det känns som uppgjort för mig att tappa bort dom. Och då känns det tryggare att lämna dom hemma.

Hjälp mig! Vad tycker ni att jag ska göra?

73 Kommentarer

 1. Amanda

  Ett tips är att köpa billigare ringar att ha på gymmet. Vi har köpt ringar på pactrings. Kolla in dom på Instagram. Mjuka ringar för just träning ?

 2. Mamita

  Vill bara först säga du e amazig!!! Grym och du inspirerar och motiverar bl. a mig.!!. Jag hade lämnat de hemma om jag skulle vara rädd att tappa det men köpt en billig ring från glitter ex för att ha på fingret för att visa att jag är upptagen så ingen kommer och raggar på dig för du e farligt snygg. Så killarna backar undan när de ser ring. Så köp en billig inte ens äkta silver ring och ha på dig under resan glömmer du den så gör de inget. Men att markera som upptagen ?????????

 3. Madde

  Jag hade en liknande situation. Tar alltid av mig ringarna när jag tränar och var rädd att tappa bort dem. Tycker även halsband också lite obekvämt när jag tränar så lämnade dem hemma. Det var bästa alternativet för mig. Jag kunde slappna av och mina ringar var safe ??

 4. Marie

  Jag lämnar alltid ringarna hemma när jag reser sådär långt och länge. Har en ring i silver med stenar i som är superfin, jag brukar ha på mig den istället så ser jag gift ut och så känns det mindre tomt. Skulle den försvinna gör det inte så mkt. Men är man helt utan ring eller inte spelar ingen roll tycker jag! Kan glömma sätta på mig ringarna även fast jag är hemma ?

 5. Lena

  Hej Paula,

  En smart sak du kan göra är att ha dem i ditt halsband. Alltså inte när du tränar utan förvara dem i halsbandskedjan. Sedan kan du ha halsbandet på kvällen och lätt ta av det inför träningspass och lägga i ett fack i väskan.

  Du är så grym med din träning – fortsätt inspirera!! 🙂

  Kramis
  Lena

 6. S:et

  Jag har bara en förlovningsring då vi inte är gifta än, men jag har alltid med min ask i min hand- eller gymväska. När jag ska iväg går det per automatik att den ska med, precis som plånboken och nycklarna. När jag är hemma står alltid asken på samma ställe och när jag ska städa, laga mat eller diska så sätter jag ringen i asken. När jag är iväg så lägger jag alltid ringen i asken i min väska när jag ska göra något där den är ivägen. För mig fungerar detta perfekt för jag vet att jag aldrig skulle lägga min ring på något bord eller någonstans där jag kan glömma den. Det får lixom inte hända!

 7. Jeanine

  Om du väldigt gärna vill ha med dig dem så kanske du kan sätta de inte ett halsband och på så vis inte behöva tänka på att du ska glömma dem någonstans. 🙂

 8. J

  Skaffa en billig ring som du kan resa med, och ha den på ringfingret, och som du inte gråter över ifall du tappar den. Jag tar alltid på mig ”billiga” smycken på resan, efrersom jag, som du, skulle bli helt förtvivlad ifall jag tappade de dyra!

 9. Zandra

  Då tycker jag att du ska lämna dom hemma. No big deal enligt mig.
  Jag är förlovad men har inte ens en ring …. har inte fått en ny ring då jag var tvungen att klippa sönder min under graviditeten, snart 3 år sen ??

 10. W

  Om jag var du hade jag lämnat ringarna hemma. Om det är så att blivit van vid att ha på dig ringarna och vill ”visa” att du är gift så ta på dig andra billiga ringar 🙂

 11. Louise

  Jag hade lämnat dom hemma. Jag tappar också alltid bort saker, speciellt ringar och armband. Har glömt en ring på gymmet, som någon tagit sen när jag kom på de två timmar efteråt.. så lämna dom hemma, eller sätt dom runt halsen kanske?

 12. Johanna

  Vet inte om du trivs i att bära halsband när du tränar men ett förslag är att sätta ringarna på en kedja och bära dom så istället :)<3

 13. Sofia

  Jag skulle absolut lämna dem hemma om jag var du! Ni är så trygga i ert förhållande så jag tvivlar på att du kommer att ragga järnet bara för att ringarna är hemma? Och det vet nog Hugo också! (Sen antar jag att du fått fina sol-märken efter ringarna pm du haft dem på dig under den här semestern så det kommer nog synas ändå att du är gift ?)

 14. Cris

  Skulle köpa ett långt halsband bara för att trä dem oxh ha dem där hängandes , köp en lite längre kedja så att ringarna kan skyddas av träningstoppen plus för att ej gunga oxh störa dig när du tränar 🙂

 15. Kim

  Jag hade lämnat dem hemma. Rädd att förlora/glömma dem men även risken för att ev bli utsatt för rån etc. lämnar alltid dyrare smycken eller sådant med mycket sentimentalt värde hemma när jag reser. Bara ifall att de skulle skita sig. Berättar du för Hugo innan så är de ju okej lixom. Annars köp en billig silverring och ha på handen om de känns tomt utan.

 16. Julia

  Lämna dom hemma, så slipper du oroa dig 🙂 känns de tomt på fingret kanske du däremot kan ha några provisoriska ringar du inte är lika rädd om.

 17. Anna

  Jag brukar sätt vigselringen i en kedja runt halsen när jag tränar. För att inte skada den eller tappa bort den. Gillar inte att ha den på när jag kör tex marklyft.
  Testa det!

 18. Maria

  Spontant: är de så stora att du tappar dem? Mina sitter fast på mitt ringfinger så jag kan inte direkt tappa dem ? men om du nu vet att du kan tappa dem, lämna dem hemma.

 19. Therese Johansson

  Ha dem i en snygg kedja runt halsen, så gör man inom sjukvården där man inte får ha sina ringar på sig av hygienskäl?

 20. Alexandra

  Lämna dem hemma för säkerhetens skull. ?
  Jag har ett yrke där jag ej får lova att bära ringar pågrund av hygien. Så bär endast min förlovningsring på helgerna.

 21. Beatrice Engeström

  Att du och Hugo älskar varann råder det ingen som heslt tvekan om! ?
  Jag är helt med på dina noter, pm rädslan att tappa bort symbolen.
  Men är det ändå inte så att det är just det? symboliken, känslan och eran kärlek som i slutändan är det som spelar roll.
  Tilliten till varann, modet att våga tycka olika.
  För vad är ringar utan kärlek,tillit och löften som hedras?
  Bara några runda metallbitar som i vissa fall kan ge en härliga och smärtsamma minnen.
  Full respekt till dig som vill vara rädd om dem ??
  Häng dom runt en lätt fin halskedja om ångesten blir för stor ?
  Det är ju ändå NI som ska va överens och hedra varandras känslor.
  ❤️❤️❤️ ha en riktigt trevlig resa ✨

 22. Kia

  Jag är precis likadan. Livrädd att jag ska tappa mina ringar. I dagsläget får jag inte på mig dem men det finns sina skäl. ? jag hade lämnat dem hemma. För oss slutade det med att vi gjorde en lite tatuering istället då är man märkt för livet. ??

 23. Frida

  Skaffa ett billigt halsband eller återanvänd något du har hemma för resan och låt ringarna hänga där hela tiden under resan istället ?

 24. Erika

  Jag hade lämnat jag dom hemma men jag hade nog köpt en ny ring för nån hundring att ha på mig men som inte var nå värdefull. Just för att känna att jag fortfarande har ring och visar för alla att jag är gift och för min egen skull såklart.

 25. Victoria

  Ha dem i en kedja runt halsen ? vet inte om du tycker det är obehagligt att ha halsband när du tränar men risken att glömma dem är mindre när de hänger där än om du tar av dem vid träning ?

 26. Emma

  Lämna dom hemma! Du är fortfarande gift och ni vet var ni står i er relation. Så för att veta till 100% att du inte tappar bort ringarna så lämna dom hemma! ? Passa på att njuta av egenstund när du är iväg, det är du värd! ?

 27. S

  Lämna hemma! Så tråkigt om du skulle glömma dom/ få dom snodda..
  Ni får väl tatuera in varandras bokstäver på ring fingret, då glömmer du inga ringar 😉

 28. Sofie B

  Lämna dom hemma! Kanske skaffa en substitut ring (inte en dyr!!) men som du kan ha på dig när du tex är iväg pch orolig för att tappa bort dina äkta ringar.

 29. Nathalie

  Jag hade lämnat dem hemma. Men det gör jag på alla resor. Min man också 🙂 Är som du beskriver rädd för att tappa bort, att de blir stulna eller liknande. Gift är man ändå, sitter inte i ringarna liksom 🙂

 30. Julia

  Lämna dom hemma! Skönt också att slippa tänka på att man ska tappa dom hela tiden, det är i så fall om du lämnar dom på hotellet under dagarna och tar på dig dom på kvällarna bara. Men såklart du kan lämna dom hemma eftersom det är en träningsresa, better to be safe than sorriiii ??

 31. Andrea

  Om du känner dig så pass bra att det kommer hända så skulle jag lämnat de hemma, är ju inte ringarna som ”bevisar” eran kärlek till varandra utan handlingar också om du nu skulle börja leva galet singel där i Costa Rica ?

  Nä men seriöst nu, lämna kvar det hemma och tilliten mellan dig och Hugo är så pass stark att en sån liten sak Inte ska bli en stor grej av det hela ?

 32. Sofia

  Tycker du ska lämna dem hemma. Och om du vill ha något, köp någon billig ring och ta med som inte gör något om du tappar bort 🙂

Visa alla 73 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting