Allmänt

Sista timmarna på 2012

Idag har vi gått i affärer för att egentligen hitta en ny skjorta till Hugo. Det slutade med att han kom ut med en hel kostym, skjorta och slips. Min man kommer att bli så nyårsfin om en liten stund! Jag själv kör på min blåa taighta tygklänning i år. Hittade inget annat eller orkade inte leta om jag ska vara ärlig. Vi ska vara på plats kl 19 så vi har vi soffhäng just nu. Jag kan ju inte locka mitt eget hår så passade förbi att gå förbi frissan för att få bli lite nyårsfin i håret, värt varaenda krona.

Annars vill jag bara tacka alla er för några roliga månader här på bloggen. Jag önskar er alla en riktigt trevlig kväll och var försiktiga med alla raketer, höga klackar på halt väglag och drick med måtta. Vi ses igen nästa år, under kvällens gång kommer jag bara att lägga upp bilder men texterna kommer tillbaka när nyårsfirandet är över. Puss på er!

Såhär ser mitt hår ut idag

Hugo ville ha leksaker för vuxna

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting