Träning

Sista passet denna vecka

Det nya med min och Beas träning är att hon nu inte tar lika mycket hänsyn till att jag har fött barn. Sakta men säkert börjar vi göra mer magövningar och jag är så glad över att det går bra och är ganska enkelt för mig. Jag är otroligt glad och lättad över att min kropp återhämtat sig så bra efter både graviditeten och förlossningen.

Nedan ser ni dagens pass. Det var brutalt jobbigt och kul. Äntligen är veckans träning klar och nu vilar jag fram tills söndag då Bea har tjejträningen. Just nu har Bea pt-erbjudanden på sin blogg så är ni intresserade av att ha Bea som pt, in på hennes blogg HÄR för att läsa mer!

Ärlighet varar längst. Det är jobbigt och tidsträvande att hålla igång men jag skulle inte må bra av att inte få röra på mig.

Det roligaste med dagens pass var att få räkna pokermarker. För varje avklarat varv så slängde jag i 1 mark i en vattenflaska. På så sätt slipper man hålla räkningen på varven i huvudet =)

Skriver i mina reslutat i Beas ”svarta bok”. Där finns alla reslutat, vikt och mått.

// Skulle ni vilja se mer filmer från träningen? Att jag och Bea visar hur övningar går till osv?

13 Kommentarer

 1. Jackie

  Jag vill gärna veta mer om övningarna, du har ju visat bilder på tex ”15 pullups” men jag vill veta hur många reps på den, ja, vad övningarna innebär. Och gärna mattips!

 2. Linnea lindström

  Jaa snälla mer videos!! Jag använder mig jättemycket av dina och Hugos övningar, och det är så roligt att se hur du gör. Och det inspirerar mig jättemycket, roligt att se övningarna som ni gör, och dom flesta kan ma göra utanför gymet och det gillar jag! 🙂

 3. Klara

  Helammar du fortf? Utan lite mat då. Kan inte du ha frågestund snart:)
  Älskar din blogg och du och Hugo verkar störtsköna!!
  Och molly är huuur söt som helst. Hon skulle passa bra ihop med min son;) ( exakt 1 v yngre än molly)

 4. alexandra

  Måste säga att du är så duktig paula. En stor styrke kram till dig och familjen. Ni är helt underbara. Jag har en fråga och det är vilken färg du har på håret nu. Den är så fin. Jag ska föda mitt andra barn den 13 okt om det nu blir så o vill göra en liten förändring med håret.

  Tack på förhand Alexandra

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting