Bilder

Sista dagen i paradiset

 

Idag var det vår sista dag här på Phu Quoc. Vi har haft två underbara veckor men nu längtar vi hem. Det var vår första jul utan familjerna och det fattades. Vi har haft mycket kvalitetstid i vår lilla familj men nästa år vill vi fira tillsammans med alla andra?

Solen har kikat fram dom två senaste dagarna och vi har haft lata dagar på hotellet. Barnen har fått massa nya vänner (tycker det är en fantastisk egenskap) så det har gjort leken vid poolen roligare. Bamse har haft discon och ansiktsmålning, och vi har ätit laster med glass.

Läkaren konstaterade att vatten var boven med Mollys öron och vi kommer att resa hem imorgon som planerat. Vi har laddat med smärtlindring och hoppas att allt ska gå bra vid starten och landning

 

Resan hem tar 12 timmar
Vi har handlat mat på nätet så matkassar möter oss när vi kommer hem
Det blir en lugn nyårsafton med familjen, god middag och sällskapsspel
Vi kommer att ha extremt lugna dagar hemma och förmodligen vakna vid lite tokiga tider
Vi ska gå på en Pippi teater i nästa vecka
Jag kommer att skriva ett utförligt inlägg där jag summerar allting från vår resa här i Vietnam
De sista dagarna på semestern handlar bara om en sak, och det är att pressa!
Familjen har i slutet av 2018 fått ett nytt intresse och det är tennis?

Sista pressen! 

”Kolla hur rosa min tunga är efter vattenmelonsjuicen” 

Vi har skapat nya, härliga minnen?

Jag är dålig på avsked, vid den här poolen har vi haft det så bra. Jag kommer att sakna det här hotellet! 

4 Kommentarer

  1. Johanna

    Ser fram emot den summeringen! Gärna många detaljer, vi åker nämligen till samma hotell om sisådär 6 veckor. Längtar ju inte mindre efter att ha läst om hur ni haft det! Tack för att du delat med dig så mycket!

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting