AllmäntBilder

Sicken bra eftermiddag

Tidigare idag träffade jag som sagt upp Jessica på en fika. Hon hade bf 25 september så är alltså inne på övertid i graviditeten. Som förstföderska är det inte alls ovanligt att gå över tiden men jag är tacksam över att Molly kom tre veckor för tidigt. Jag hade klättrat på väggarna av den sista väntan och typ försökt själv att få mitt vatten att gå. På tal om graviditet. Idag facerapade Mollys gudfar Hugos Facebook och skrev att Molly ska få ett syskon. Det tog en stund för mig att koppla varför så många ringde och sa grattis. ”Men till vadå?” Du är ju på smällen!”, ”Är jag?”. Inte än, vill njuta fullt ut av min finaste prinsessa ännu ett tag.

Annars var det kul att fika med Jess. Hon mammatränade lite på Molly och jag gav alla tips och råd som jag bara kom på inför förlossningen, första tiden med bebis osv. Efter fikan körde vi till pappa Hugos kontor och byttes av med Molly. En liten mellis och sedan tillbaka till stan för att träna med Stephanie. Vi körde en halvtimmes spinning och sedan en halvtimmes coreinspirerad träning. Sjukt kul, jobbigt och skönt efteråt.

Nu väntas lite kvällsmys med Hugo och sen sängen. Adios kära bloggvänner, vi hörs imorgon igen! =)

20130926-204804.jpg

20130926-204843.jpg

20130926-204858.jpg

20130926-204914.jpg

Molly satt bra på Jessicas mage =)

20130926-204930.jpg

Sen svettades jag ordentligt

20130926-205028.jpg

Knasiga Stephanie

20130926-205118.jpg

9 Kommentarer

  1. em

    Måste vara den sötaste lilla flickan jag sett! Du med, förresten! 😉 väldigt kyl ich inspurerande blogg. Inte läst sålänge, men följer varje dag nu! Keep it up! 🙂

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting