Tips

Semester och drömmar

 

I annonssamarbete med NOVASOL

I mitt tidigare inlägg i samarbete med Novasol som är en av Sveriges största organiserade förmedlarna av stugor i Sverige och utomlands med över 50.000 semesterbostäder berättade jag om vårt älskade Spanien. Om hur Spanien har blivit lite av vårt landställe och där vi i princip spenderar tid hela somrarna.

Se semesterbostäder i Spanien HÄR

Jag berättade också om min önskan att semestra mer i Sverige, och framför allt på ”Bästkusten”. Läs mitt tidigare inlägg HÄR

Se stugor på Västkusten HÄR

Semester betyder tid tillsammans för mig. Man längtar, räknar ner och lever verkligen av semestern långt efter. Men för att få den där charmen av semestern så krävs det en viss planering innan, speciellt om man reser med små barn:

-Spara pengar året runt

Inkludera gärna barnen så att det tidigt kommer en förståelse för att man måste jobba för att kunna unna sig. I höstas så införde vi en kasse där vi samlade alla pantflaskor, även om det ger små summor så skapade det ett nytt tankesätt kring pengar och sparande.

-Våga!

Våga ge dig ut på semester med små barn!

-Hur vill ni bo?

Fundera på vad som skulle passa din och din familjs behov allra bäst. Inne hos Novasol kan man enkelt söka efter boenden som passar in på just det man söker.

Se sökfunktioner och matcha ditt semesterboende HÄR

-Räkna ner

Ladda ned en app där nedräkningen visas!

-Dröm med barnen

Planera och dröm ihop. Efter vår senaste resa till Sälen har skidåkning blivit en stor hit i vår familj. Jag berättade också om hur man kan semestra på fjäll under sommaren när snön är borta. Naturnära semestrar har blivit drömmar för oss.

Lofoten i Norge har länge legat på min bucket list. Jag skulle vilja bo i en sjö nära stuga likt denna nedan och bara kunna öppna dörren för att dyka ner för ett morgonbad. Jag skulle vilja åka ut på safari för att se valar och späckhuggare, cykla, vandra och paddla kajak. Vi väntar in Leonore, så att hon kan simma ordentligt. Sedan gör vi drömmar till verklighet och reser till Lofoten- är det någon som har varit där? =)

Se stugor i Lofoten HÄR

-Nu har du chansen att vinna en weekend i en stuga vid det största äventyrsbadet i norra Europa, Tropical Islands den 21-24/3 2019 i samband med mitt samarbete med Novasol!

Tropical Islands ligger cirka 6 mil utanför Berlin. Här kan du bada i tropisk värme dygnet runt i ett äventyrsbad som är lika stort som sex Globen. Svara på frågan nedan och motivera varför just du ska vinna. Tävlingen avslutas den 17/2 2019. För att vara med och tävla klicka HÄR. 

5 Kommentarer

 1. Annie

  Du tycker inte att du promotar resande tillräckligt som det är bara med ert vardagsliv? Hur kan du stå rakryggad bakom sådana här samarbeten när du vet vilken miljöpåverkan resande har? Du är nog den enda influencern som helst verkar ta avstånd från allt vad miljö och hållbarhet heter.

 2. Lina

  Hej Paula och tack för en härlig blogg!☀️
  På tal om drömmar så har jag lite funderingar som det skulle vara intressant att höra dig reflektera kring.
  Jag har under större delen av min barndom haft svåra ätstörningar (är lika gammal som dig), nu mår jag bra, har jag gift mig med livets man och vi har efter en tuff resa med IVF fått vår älskade son som nu är 3 månader. Jag känner att jag har allt jag någonsinn drömt om, MEN jag kan inte låta bli att oroa mig för typ ALLT. Det är som att jag är så rädd för att något ska göra att allt det fina ska tas ifrån mig och att jag ska bli att må dåligt igen så att jag nästan har svårt att njuta av nuet (så sorgligt). Är detta något du känner igen hos dig själv eller södra? Oroar du dig för saker? Och hur gör du i så fall för att tackla den?😊

 3. Hanna

  Lofoten är fantastiskt! Har varit där några gånger och rekommenderar det verkligen. En av de vackraste platserna på jorden 😍 Missa inte att vandra upp på en fjälltopp eller två för underbar utsikt.

 4. Karolina

  Fattar du hur kallt vattnet är däruppe?😂 Annars en drömdestination för den som älskar natur! Tror tyvärr att valsäsongen brukar vara på vintern så då kan man inte få både bad och valar på samma resa.

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com