KärlekTips

Self care listan

Min höst handlar om att må bra inifrån och ge mig själv utrymme till att just må bra. Det låter så simpelt, och en gång var det lätt att må bra. Trots att jag idag känner mig genuint glad och att jag mår bra kan jag bli otroligt sårbar. Och det är jobbigt att behöva erkänna den känsligheten för mig själv. Vill ibland bara skrika till mig själv ”hur svåååårt kan det vara”.

I mitt sammanhang är det viktigt att jag mår bra. Dels för mig själv men också för personerna i min omgivning. Så egenvård/self care i alla dess former fokuserar jag på.

Här kommer några antingen eller med just self care. Vilket alternativ väljer du? ♥️

Läsa en bok eller lyssna på en podd?

Läsa en fysisk bok. Det är roligt att vara inne i en bok och i en parallell värld. Längtar tills oktober när Kepler släpper sin nya bok.

Gå och lägga sig tidigt eller sovmorgon?

Gå och lägga sig tidigt och vakna tidigt före alla andra. Jag tycker om att vakna en stund före familjen och få gotta mig i känslan av ”att idag finns alla möjligheter”.

Lugn promenad eller yoga?

Jag skulle säga att jag idag föredrar lugn promenad för att komma ut i naturen. Men är uppslukad av min upplevelse av yogan på lanseringen av The Healthy Box. Det var som en mental, vaggande timme där jag vaggades långt in i mig själv. Vill absolut ägna mig mer åt yoga men är inte intresserad av att ”bli starkare” i yogan utan eftersöker lugnet.

Ta ett bad i badkaret eller gå till stranden?

Gå till stranden.

Meditera eller skriva dagbok?

Oh skriva dagbok! Tänker lite bloggen som min digitala dagbok. Skriver du dagbok?

Köpa fina blommor eller odla egna?

Tyvärr har jag svarta fingrar och allt i växtväg dör så därför köper jag hellre nya, fina buketter en gång i veckan.

Annons

Vara kreativ eller ta en tupplur?

Vara kreativ! Jag får utlopp för min kreativitet och energi tack vare mitt jobb. Jag tycker det är roligt att utmanas och ser det som en viktig del i det jag arbetar med- att vara kreativ.

Dricka kaffe eller te?

Dricka kaffe under dagtid och en kopp te på kvällen för att varva ner/bli varm i magen.

Se en soluppgång eller en solnedgång?

Solnedgång♥️

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting