Bröllop

Save the date

3. Save the date

”Det blev högtryck i kommentarsfälten efter att Paula uttryckt hur mycket hon ser fram emot att att bli förd till altaret av sin pappa. I veckans avsnitt berättar Paula vad den delen av vigseln betyder för just henne och Johanna förklarar skillnaden mellan ett troende och ett borgerligt bröllop. Paula berättar vad som gick lite fel med “save the date”-utskicken och hur hon och Hugo ser på det här med bröllopspresenter. Johanna tar upp en lyssnarfråga: hur förklarar man att barn inte är välkomna under bröllopsmiddagen? och reder ut det här med att bära en röd klänning när man är bröllopsgäst: är det OK?”

För att lyssna på veckans podd klicka HÄR

För att gå med i vår Facebook grupp klicka HÄR

 

Jag blev lite sentimental, när jag berättade varför jag vill att min pappa ska leda mig upp till altaret. Minns ni förra veckan, när det blev mycket kommentarer om just det? Har du inte läst de kan du göra det HÄR. 

Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com