Podcast

Säsong 3 MiniJoller

Nu kör jag igång med en ny säsong av podcast tillsammans med MiniJoller! I det första avsnittet så talar jag om hälsa i nutid. Intresserad av att lyssna på mig snicksnacka lite? Klicka HÄÄÄÄRför att lyssna på den första podden! =)

2 Kommentarer

  1. linda

    När jag går in på din blogg via mobilen så kommer inlägget om när du berättar om din outfit som de senaste inlägget så jag måste alltid välja april i månaderna för att kunna se alla inläggen. Väldigt jobbigt. Tänkte bara så du vet. 🙂

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting