Dagens frågaTankar

Sånt som har ändrats med mig

Personlig utveckling går vi igenom hela tiden. I sommar fyller jag 28 år och jag är mitt uppe i att forma mig själv tills jag kliver in i ett nytt åldersspann. Jag brukar reflektera över saker som har hänt, vad som har förändrats och det har hänt mycket med mig sedan jag fyllde 20.

-Lugnare

Jag har blivit lugnare i själen. Dels att jag inte är lika rastlös men jag har hittat ett sätt att leva som jag trivs med. Jag söker inte längre, och jag är tillfreds. Jag bryr mig inte lika mycket om vad andra tycker och tänker om mig heller. Förr kändes andras och samhällets bekräftelse på att jag duger viktigare

-Roligt att bjuda hem

Jag älskar att vi ofta har folk hemma. Tycker om att duka fint, köpa blommor, planera vad vi ska bjuda på osv. Det jag skulle vilja bli bättre på är att bjuda på mer hembakat

-Uppskattar natur

När jag var på Island i våras blev jag förtrollad av naturen. Och i detta nu är jag barnsligt exalterad och förväntansfull inför vår glamping i augusti (camping fast med färdigt tält, städ, mat osv). Mitt 20 åriga jag skulle aldrig komma på tanken att vilja campa frivilligt!

Påminnelse till mig själv inför glampingen är att inte glömma bort att köpa myggspray!

-Börjat tycka om sådant jag tidigare har avskytt

När jag träffade Hugo drack jag bara mjölk och vatten. Idag älskar jag kaffe, energidryck och rödvin (vitt är för sött i min smak). Under hela mitt liv har jag också avskytt lakrits men nu är Tyrkisk peber det bästa jag vet!

-Ändrat uppfattning om vad nöje är

Förr var nattklubbar det roligaste jag visste. Dansa till kl 05 på morgonen. Nu uppskattar jag middagar, häng på härliga terrasser/barer och aktiviteter mer.

Allt är egentligen i en konstant förändring. Det vi har idag är ingenting vi kan ta för givet imorgon. Jag tror att det är viktigt att vi växer, mognar och inte skäms över att faktiskt förändras. Förändringen i mig själv upplever jag som fridfull. Men jag hoppas att jag aldrig kommer att tappa mitt barnasinne!

-Kommer du på några punkter som har ändrats med dig? =)

3 Kommentarer

 1. Linda

  Men alltså det finns 3 sorters vitt vin: 1. Sött 2. Halvtorrt 3. Torrt. Sött tycker jag också är för sött och likaså halvtorrt. Men torrt vitt vin är inte det minsta sött och kan vara otroligt gott. Testa Chablis vin!

 2. Maria

  Lite samma:
  Uppskattar lugn framför kaos
  Uppskattar bar framför klubb
  Uppskattar god mat framför snabb mat
  Uppskattar få bra vänner framför fler dåliga

 3. Johanna

  Att få barn gjorde mig också lugnare 🙂 Särskilt barn två fick mig att landa i mig själv mer.

  Detta år har väldigt tunga saker hänt runtomkring oss, så det här året skaver och jag känner hur jag växer som människa. Hela våren var jag ledsen över att sommaren inte skulle bli som planerat, men nu har jag landat i allt och njuter av det lilla mer. Jag vill inte vara ledsen och sörja när jag egentligen lever drömmen just nu med mina två fina barn. Så jag njuter av dem, försöker se det fina i det lilla och hoppas att visst blir det bättre sen.. samtidigt som jag hoppas att ”sen” finns (varit med om två dödsfall i år).

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting