Dagens fråga

Sant/falskt del 1

Jag frågade på instagram och har här samlat era sant/falskt!

Du vill inte ha fler barn

Sant. Ju längre bort vi kommer de första småbarnsåren desto mer bekväma blir vi. Vi älskar livet med våra ”stora” tjejer.

Kärlek och omsorg finns i hjärtat för fler barn men jag ser också logiken. Att skaffa ett till barn nu skulle innebära uppoffringar från min sida för att Hugo är inne i en spört med Clean. Jag ser mig själv efter en helvetesnatt med bebis och där jag på dagen ska skjutsa barn till aktiviteter och dylikt. Det var inte länge sedan jag upplevde utmattning och jag vill aldrig hamna i det hålet igen.

Jag värderar min hälsa och vår familjehälsa högt. Ett till barn skulle vara fantastiskt men också svårt, just nu. I vardagen som den ser ut just nu lurar alltid ett vabb. Ett till barn skulle innebära mindre arbetstid. Nu låter jag väldigt pessimistisk och jag vet att kärlek övervinner allt. Inga fler barn just nu blir mitt slutgiltiga svar. Det kan givetvis ändras i framtiden.

Du älskar din familj och brinner för hälsa och träning

Sant, sant och sant.

Du äter aldrig något onyttigt

Falskt. Jag käkar allt förutom selleri. Jag har delat mitt motto kring kost, gott och balans. ”Jag äter allt men inte alltid”.

Du är en påhittig mamma

Sant. Om man frågar mig😂. Jag tycker det är väldigt roligt att umgås med mina barn. Jag vill bejaka deras intressen och jag tycker det är roligt att utmana. Jag har ett barnasinne och har lätt att leka och låta fantasin flöda. Tror att det går lite hand i hand med vad jag arbetar också. Jag drivs av att få idéer och få arbeta kreativt.

Du är inte dömande

Sant. Jag är inte dömande och jag är förlåtande. Däremot har jag gränser. Om jag tappar respekten gentemot någon har jag svårt att få tillbaka den. Det viktigaste för mig i relationer är lojalitet och ärlighet. Vi är människor och alla gör vi fel.

Du är en vinnarskalle

S-A-N-T! Det är roligt att tävla och jag upplever inte mig själv som en dålig förlorare.

Du känner dig otillräcklig mellan barn, familj, arbete och livet och får dåligt samvete när du inte hinner

Dessvärre sant. Jag upplever dåligt samvete ofta och mycket. Det är tufft att vara en prestationsprinsessa som kräver mycket av sig själv. Jag jobbar på det och kommer förmodligen att behöva jobba på det i hela mitt liv.

Du är snål

Falskt. Skulle snarare säga att jag är generös, på olika sätt. Man kan vara generös i pengar men jag värderar generositet i tid. Simpla saker som att lyssna, inte pilla på telefonen medan man pratar, fånga upp om man vet att någon är ledsen/mår dåligt.

Du trivs väldigt bra i hårfärgen du har nu

Sant. Absolut! Jag trivs himla bra just nu men skulle vilja bli ljusare nästa gång jag besöker frisören. Då skulle jag vilja gå åt tonerna jag hade på bröllopet.

Du har alltid ett leende på läpparna och är tacksam för det lilla

Både sant och falskt. Jag har ofta ett leende på läpparna och är tacksam för det lilla. Vid det här laget har ni koll på vad jag värderar. Jag värderar tiden med min familj oerhört högt. I perioder har jag känt mig dränerad, fast och stressad. När jag mått som sämst har jag haft ett leende på läpparna men dom som känner mig väl kan se på mina ögon hur jag mår. Det stämmer verkligen att ögonen är själens spegel.

Du har svårt att vakna på morgonen

Falskt. Det var dock sant för ett par år sedan! Jag var oerhört morgontrött när barnen var yngre vilket var en tokig kombination. Ju äldre jag blivit desto morgonpiggare har jag blivit. Under de senaste åren har jag också lärt mig att värdera att kliva upp tidigt även under helger. Jag kallar det ”den gyllene timmen” när jag får kliva upp innan alla andra och starta dagen i lugnan ro med en kopp kaffe.

Att du kan plocka ut en lön på 50.000 kr

Sant men det är ingenting jag gör.

Att du egentligen är ljushårig

Falskt. Jag föddes med brunt hår

4 Kommentarer

  1. Hanna

    Hej! Ett tips om du vill försöka spara ut ditt hår igen, sluta färga/bleka/slinga, det sliter så mycket mer än vad man tror. Jag har samma hårfärg som dig och hade ganska torrt och slitet hår för ca 5 år sen. Slutade färga och lät min naturliga färg, håret fick både glans, blev tjockare och gick inte av lika lätt.
    Kram

  2. S

    Du är otroligt vacker på bilderna men frågar av nyfikenhet – har du gjort botox igen? ❤️ Oavsett vacker på utsidan och verkar va på insidan 😌

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting