Allmänt

Sanningen om mitt perfekta liv

Yeah right! Här finns det inget perfekt liv:

-Solkrämen har gjort min hy oljig och jag har fått finn-attacker. Värst är det runt munnen

Vi har tappat bort pincetten så mina ögonbryn är långt ifrån flawless

-Rakhyveln börjar bli trubbig

-Mitt hår är fett

-Nästan alla mina kläder ligger i tvätten så känner inte att mina outfits är on top.

Punkterna ovan är värdsliga. Inget som jag bryr mig om. Det som är riktigt, riktigt jobbigt just nu är min mage. Den har inte velat komma igång sen vi kom hit. Nu gör det fruktansvärt ont och jag gick till apoteket nu på kvällen för att köpa medicin.

Om ca ett dygn kommer jag typ behöva flytta in på toaletten 😂😂😂 Ja, det var väl min summering på mitt ”perfekta” liv för tillfället🙈

Det är tur att jag har personer i min omgivning som lyfter mig ändå

14 Kommentarer

 1. Melisa

  Hej Paula! Angående solkrämen, har också haft problem med finnar i ansiktet om jag använt solkräm för kroppen i ansiktet, vet inte om du har en separat för ansiktet men det är ett tips iaf! Eucerin har väldigt bra solkrämer för ansiktet 🙂

 2. Maria

  Men Ann, vad menar du? Ifall man är framgångsrik och har pengar på banken så slutar man att vara människa då eller???
  Man har fortfarande bekymmer, tankar och funderingar. Har aldrig uppfattat varken Paula eller Hugo som personer som inte uppskattar eller är tacksamma för det dom har.
  Kan vi inte börja älska mer och döma mindre?
  Kram på dig

 3. Ann

  The struggle is real 😐 klart man kan få klaga lite, men hon lever oförskämt bra för att inte bli provocerad. Men många verka inte fatta hur bra dom har,

 4. Jen

  Okej? Så man får inte gnälla? Vem bestämmer det? Varför får man inte gnälla för att man kan resa utomlands? Varför får inte hon tycka saker är jobbiga? Varför har du rätt till att gnälla på henne? Varför anser du att vissa får gnälla och andra inte? Vem ger dig rätten att bestämma det? SÅ mycket frågor , ja förstår faktiskt inte människor som du? Måste vara väldigt jobbigt.. Ja du får faktiskt gnälla över hur du är som person. Det hade fan ja gjort om ja var som du…

 5. Ida

  Men snälla. Läs inlägget igen. Hon skriver ju att sakerna är värdsliga bortsett från magen. Sluta leta saker att gnälla på.

 6. Tindralii

  Så bara för att man har råd att resa mer än du, så får man inte ha problem med sin mage??? Eller irritera sig över finnar på sitt ansikte??? Hahaha du är fan rolig lol

 7. Amanda

  Hej Paula!
  Jag undrar om du kan ge några tips på övningar som man kan köra för att få en stark mage. Jag har fött två barn varav den yngsta är 8 mån. Har tränat och tränar varje dag på olika sätt sen bebis nr.2 kom, och har börjat få synliga sido magmuskler dock kämpar jag med ”mittpartiet”.. har du några tips? Jag punktmarkerar inte magen men stävar efter att få en starke mage. Jag är 169 lång och väger 59kg.

  Tack förövrigt för en inspirerande blogg💃🏽❤️

 8. Maria

  Åh herregud Paula, samma sak hände mig. Kunde inte gå på toaletten i typ 10 dgr. Går till apoteket och får några supertabletter som jag ska ta till kvällen o sen på morgonen så skulle det hända grejer enligt kvinnan som gav mig tabletterna .
  Tar tabletterna o nästa morgon så händer…..INGENTING !!! Börjar typ panika och det enda jag tänker på är att jag måste BAJSA😂😂😂.
  Hänger ett par timmar på hotellet men inget händer, åker sen iväg till en strand…( bad idea) o då helt plötsligt händer det grejer, kollar panikartat på min pojkvän och ba: -vart är toaletten??? Finns ingen toa i sikte o jag få gåspringa in i djungeln….. fy fan säger jag bara!!
  Men tabletterna funkar 😂😂😂

 9. Sandra

  Åh jag fick också alltid finnar när jag var utomlands, har dock upptäckt att jag får det av saltvattnet! Så jag har senaste åren ej doppat ansiktet i vattnet och har inte fått en enda finne. Minns att det gjorde så ont när jag varje gång var utomlands och fick massa finnar runt munnen! Kanske kan vara samma för dig? Btw ser ni ut att ha det så härligt, tycker ni är en sån mysig familj! 😃 kram

 10. Denise

  Rekommenderar dig att äta mycket mindre kött och fler vegetariska alternativ. Frossa i färska frukter och wokade grönsaker resten av resan. Det borde också få bukt med din mage! Hoppas den ”kryar” på sig och fortsatt trevlig resa ❤️

 11. Josefin

  Har tidigare också fått problem med finnar av solkräm, använder numera EVY för ansiktet. Är en mousse som inte alls täpper till huden. Tycker inte den funkar under typ smink men på stranden på sommaren är den toppen 🙂

 12. Olivia

  Ursäkta men va? Känns som den där trissreklamen. ”Åh va jobbigt det är att vara miljonär, vilken strand ska vi till denna gången”.. du är i Thailand, reser utomlands nästintill varannan månad om inte oftare och gnäller över finnar från solkrämen och trubbiga rakhyvlar.

 13. Karin

  Vad jobbigt med magen! När vi var utomlands sist så gick jag inte på toa på fem dagar. Så jobbigt🙈Hoppas att allt kommer igång som det ska. Kram

Visa alla 14 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com