BilderKärlek

Same same but different

Leonore använder sig nu av sin första omgång av skalkläder. Hon har ärvt ifrån Molly och jag älskar detta från Polarn och Pyret. Bra kvalité, bra finesser och bra hållbarhet. I ett år brukar dom hålla, men nu kanske det börjar stanna av för Molly. Det är roligt att se Leonore i samma kläder som syrran. Man får flashbacks, samtidigt som det är roligt att följa en ny utveckling.

Vi tog lite eftermiddagssol i mammas lilla lekpark. Vi byggde kakor, och lekte i lekstugan. Det är skönt nu när snön är borta, det blir mycket enklare för Leonore att röra sig utomhus. Jag längtar efter sommaren. Grön gräsmatta med två springande busungar. Vi får springa in våren på vår nya baksida. Jag gissar på att det kommer att bli mycket studsmatta för båda tjejerna.

Untitled

P3231349

P3231358

P3231360 P3231362 P3231364

4 Kommentarer

 1. Hedda Söderberg

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 2. Issa

  Hej Paula!

  Skulle vara kul å få se utsidan på erat nya hus!!!

  Tack till dig och Hugo för alltid lika bra inlägg!

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting