BilderDagens mat

Så sjukt imponerad

Vi verkar vara dom enda som INTE hade några planer för långfredagen. Vi ska ha kalas imorgon så vi har verkligen njutit. Vädret gjorde oss partiska till att vilja vara utomhus.

Hjulen på Mollys cykel har haft punktering så vi började med att gå till macken för att pumpa. När det var klart tittade vi på varandra och sa ”Jaha vart cyklar vi då?😂”.

Det slutade med en cykeltur från Älvsjö till Liljeholmskajen. Det är ca fem km. Molly tyckte att det var så kul och vi var imponerade över att hon orkade!

Väl framme firade vi påskburgare på BrödernasKunde inte bestämma sig för om hon ville ha hamburgare eller pizza Segeröl

Vi älskar verkligen brödernas mat! Efter lunchen lekte vi ute i parken. Vi frågade om dom ville åka tunnelbanan hem eller om vi skulle cykla igen. ”CYYYKLAAA”. Så efter en mils promenad är vi nu hemma igen och redo för en fredagskväll i soffan

6 Kommentarer

 1. Emma

  Du menade att ni var ÖVERENS om att vilja vara ute?
  Det är däcken som har punktering och inte hjulen!
  Ni CYKLADE en mil, inte promenerade.
  😊

 2. Maria

  Vi kom hem från Palma igår så vi har inte heller haft några planer. Bara tagit det lugnt och njutit av vädret 😎☀️

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com