Allmänt

Så kan det låta

Detta är mina vardagskvällar. Med datorn i högsta hugg. Antingen vid köksbordet eller på knät i soffan. Detta gör jag för att få fria dagar, då vill jag vara med Leonore och bebisar kan vara enkla att sköta ena dagen medans den andra dagen ser helt annorlunda ut. Då kan amningen ta längre tid eller så vill lilla bebisen bara vara i famnen. Mammaledigheten är so far skön men snart blir det mer rullians med jobb kring bloggen.

Igår satt jag och Hugo mitt emot varandra och vi båda höll på med våra egna saker. Jag tänker på mycket saker samtidigt och vill mer än gärna prata. Jag kan prata, skriva, planera morgondagen, svara på mail och notera viktiga datum i kalendern samtidigt. Om jag frågar Hugo någonting tappar han helt bort sig och vet inte vad han höll på med. Alltså, mitt prat stör honom. Snack från igår:

Jag: Läste du mitt inlägg om trots? Har inte du tänkt på hur mycket frågor man får huruvida Molly börjat trotsa än?
Hugo: Nää…
Jag: Vad tycker du om trots? Molly är ju så liten, jag kanske tänker annorlunda när hon kommer upp i ålder.
Hugo: Tyst nu Paula, jag jobbar.
Jag: För om trots finns så trotsar jag fortfarande. Jag brukar testa dina gränser för att se när du kokar över.
Hugo tittar nu upp från sin skärm och skrattar: Om du inte slutar prata nu så skickar jag upp dig på rummet.
Jag: Kan du bara ta upp din kalender och skriva in dessa viktiga datum innan vi fortsätter med det vi håller på med?
Hugo tar sin dator och lämnar rummet.
Jag: ….

Jobbig flickvän eller haha =)

P1191264

P1191266

P1191270

8 Kommentarer

 1. Michaela

  Så ska det låta är ett underbart program. Musik är otroligt viktigt här i livet, kan inte leva utan den.
  Själv tittar jag mycket på navy cis via paddan. Riktigt intresserad av kriminal program..

  Sen den där med att du kan konversera samtidigt som du gör annat, jag e likadan. Min pojkvän blir galen på mig och ber mig ofta hålla snattran. Men paula vi är inte jobbiga flickvänner. Vi är bara duktiga som klarar av att göra fler saker samtidigt 🙂 Min karl lämnar gärna rummet han med när han tycker de gått för långt haha.

  Tänkte göra lite reklam för min blogg som handlar om mon vardag som är både fartfylld och lugn. Huvudämnet är psykisk ohälsa Välkommen in till mitt lilla krypin;)

  ✔Får panik när rutinerna rubbas
  ✔Backyard Babies Merchendice + Ny video
  ✔Rejäla humörsvängningar
   ✔Tips för att ta dig ur tanke-bubblan
  ✔Man förstör aldrig ett konstverk
  ✔Personen definierar människan inte sjukdomen
  ✔Traumaterapin – Mina journaler
   ✔Kärleken till snön har de gemensamt
   ✔Glöm inte att göra bland det viktigaste som finns – Ta dina vitaminer 

 2. S

  När du börjar prata är du ju på ett lämpligt ställe i ditt arbete och dina tankar. Hugo är inte på samma ställe och har sina tankeförlopp i sin egen ordning och takt. Du skulle nog ha mer förståelse om du själv var den som blev avbruten när du var MITT I en tanke, än nu när du själv kan styra tankefart och när du vill dela med någon annan.

 3. A

  Tänkte på en sak igår när min man sa att det var synd om barn som inte själv valt att få vara med på bloggar och annat.

  Hur tänker ni när Molly blir äldre och blir igenkänd på bussen, i stan och skolan. Nu blir hon säker också det men när hon är äldre kommer hon bli mer medveten om det. När hon inte valt det själv?
  Exempelvis så är det många kända som inte tycker om att folk kommer fram och vill ta kort eller tittar på de osv i stan. Hur resonerar ni kring att det säkerligen kommer bli så för era barn som inte valt att vara med i media.

 4. Anna mamma till Vincent och Alex

  Man trotsar hela livet :). Sedan vad man vill kalla det är upp till var och en. Tack för en härlig blogg!

 5. Marit

  Haha, så klockrent! Jag är som Hugo, kan inte alls göra två (eller fem!) saker samtidigt som du säger att du gör, för mig är det världens superpower du har! 🙂 Jag kan liksom inte ens prata och kolla på TV samtidigt, blir helt döv då xD

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting