BilderTips

Rummet hos Ystad Saltsjöbad

När jag ska checka in på hotell är jag alltid lite spänd i hissen för att jag undrar hur rummet där jag ska bo ska se ut. Lika spänd var jag i förr igår när vi checkade in på Ystad Saltsjöbad. Jag och Stina fick en svit som var över dess like. Ett rum som man kände att man verkligen skulle kunna bo i en längre period!

Jag älskar Saltsjöbadens stil. Det marina blandat med det klassiska. Nu var det december men jag kan bara tänka mig hur vackert det är på sommaren. Denna vistelse har fått mig att vilja komma tillbaka minst en gång per år och jag ska prata med Hugo om att vi ska återvända med vår lilla familj någon gång i sommar =)

Tusen tack till Ystad Saltsjöbad soom tog emot oss från vimedbarn med öppna armar!

Ett matbord med lite goodiebags på

Vi sov som små barn i denna säng

En fin lampa som hängde i badrummet

Utsikten och ljudet av havet var oslagbart

Jag tillsammans med YSB:s egna Rosa =)

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting