Inredning

Rummet där fantasin ska uppmuntras

Jag säger bara Wow. Igår åkte jag in till min vän Meleys kontor. Hon arbetar med inredning och jag bad om hjälp med barnens lekrum. Jag skickade bara lite bilder på inspo, och när jag kom fram så hade hon och hennes duktiga kollega ritat upp det här. Det är precis som jag hade föreställt mig, om inte bättre!!

Detta rum är mitt precious. Jag älskar att inreda barnrum, och i och med att rummet har en takhöjd på fyra meter tyckte jag att man kunde slå till och göra något utöver det vanliga. Det bästa är att lekrummet ligger intill vardagsrummet. Det är helt fantastiskt att ha lekrummet på samma plan som kök och vardagsrum. I vårt parhus ligger sovrum, och lekrum på övre planet medans kök och vardagsrum på nedre. Vad händer? Dom vill aldrig vara där uppe om inte vi är där. Så nu äntligen får vi allt på samma plan, och jag hoppas att detta rum kommer att uppskattas,

Visst är kojan fin? I den undre delen kommer vi att lägga in en madrass. Där man man ligga och läsa eller kolla på film på en liten tv som vi ska koppla in. På det övre planet tänkte jag ställa upp leksaksköket. Placera ut en massa mysiga kuddar och plädar. Överallt ska barnens leksaker stå. Tågbanor, utklädningskläder, dockor, bilarna, pysslet. Vid skrivbordet kan tjejerna sitta tillsammans och pula med sitt. På sommaren kan vi öppna upp och ta med leksakerna ut i trädgården.

Skärmavbild 2017-02-27 kl. 19.14.54

Skärmavbild 2017-02-27 kl. 19.26.09

Skärmavbild 2017-02-27 kl. 19.26.20

Skärmavbild 2017-02-27 kl. 19.26.56

Skärmavbild 2017-02-27 kl. 19.28.19

10 Kommentarer

 1. S

  Wow vad fint! Förstår inte hur du får ihop allt så bra! Du får hojta om du vill ”hobby” inreda någon gång 😉
  Har en syster som är 3 år yngre och vi hade egna rum ganska tidigt, men vi ville sova med varandra så tillslut ställde mamma in sängarna i samma rum och sen tills jag blev 13 så ville vi dela rum trots vi hade varsitt.. vi sov även ofta med varandra tills jag flyttade hemifrån (22 år Hahahah) så tror det är olika för alla, men vi älskade (för det mesta) att dela rum! Skulle någon vilja ha ett eget rum sen så får man väl ta det då! 🙂
  Förstår inte varför man ska hetsa barnen till att sova själva när man sen som förälder går och lägger sig brevid sin partner.. min son är 4 och har inte ens en egen säng ?

  1. Emelie 22, mamma till Lilly

   Åh, så har jag aldrig ens tänkt på saken! Vår dotter sover brevid oss i sin spjälsäng (1,5 år) och ena sidan är borttagen så hon kan när som helst klättra upp till oss! Vi har haft planer på att lära henne sova i sitt rum men nu när du la fram det sådär så får hon nog vara inne hos oss tills hon vill därifrån själv, haha!

 2. Linn

  Skit snygg tapet!! Ett barnrum ska vara lekfullt och färgglatt! Och inte stelt bara för att det är skönast för ögat för oss föräldrar, hehe. Ett riktigt cirkusrum 😀

 3. Wilma

  Ser jättefint ut! Jag har hängt med i era bloggar ett tag nu och vet att du tidigare varit inne på att tjejerna ska dela rum. Jag har 2 st systrar och har delat rum med en av dem hela tiden vi bodde hemma. Det är så jobbigt att inte ha sitt eget space och kunna gå undan om man bråkar osv. Idag är jag 27 och min lillasyster 25 och har inte alls så bra kontakt med henne som jag har med min storasyster som är 30. Tror att det har att göra med att vi delade rum under barndomen och aldrig riktigt kunde njuta på samma sätt av varandra då vi hela tiden var ihop.

  1. Amanda

   För mig är det precis tvärtom. Med systern jag alltid delade rum med (fram tills jag var 9-10) har jag bättre kontakt med än med systern jag inte delade rum med 🙂 Jag har alltid varit väldigt mörkrädd, så jag har bara tyckt det varit skönt att dela rum!

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting